Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Trä E-Cykel

wooden ebike

Trä E-Cykel Berlinsföretaget Aceteam skapade den första trä-e-cykeln, uppgiften var att bygga den på ett miljövänligt sätt. Sökandet efter en kompetent samarbetspartner lyckades med fakulteten för trävetenskap och teknik vid Eberswalde universitet för hållbar utveckling. Idén om Matthias Broda blev verklighet och kombinerade CNC-teknik och kunskapen om trämaterial, trä-E-Bike föddes.

Bordslampa

Moon

Bordslampa Detta ljus spelar en aktiv roll för att följa människor på arbetsplatsen från morgon till natt. Det designades med tanke på arbetsmiljöer. Tråden kan anslutas till en bärbar dator eller en elbank. Månens form var gjord av tre fjärdedelar av en cirkel som en stigande ikon från en terrängbild av rostfritt ram. Månens ytmönster påminner landningsguiden i ett rymdprojekt. Inställningen ser ut som en skulptur i dagsljuset och en lätt enhet som tröstar det spända arbetet på natten.

Ljus

Louvre

Ljus Louvre ljus är en interaktiv bordslampa inspirerad av det grekiska sommarsolljuset som passerar lätt från stängda fönsterluckor genom Louvres. Det består av 20 ringar, 6 av kork och 14 av plexiglas, som ändrar ordning på ett lekfullt sätt för att transformera diffusion, volym och ljusets slutliga estetik enligt användarens önskemål och behov. Ljus passerar genom materialet och orsakar diffusion, så inga skuggor visas på sig själv och inte på ytorna runt det. Ringar med olika höjder ger möjlighet till oändliga kombinationer, säker anpassning och total ljusstyrning.

Lampa

Little Kong

Lampa Little Kong är en serie omgivande lampor som innehåller orientalisk filosofi. Orientalisk estetik ägnar stor uppmärksamhet åt förhållandet mellan virtuellt och faktiskt, fullt och tomt. Att dölja lysdioderna subtilt i metallstången garanterar inte bara lampskärmens tomma och renhet utan skiljer också Kong från andra lampor. Formgivare fick reda på det genomförbara hantverket efter mer än 30 gånger experiment för att presentera ljuset och olika strukturer perfekt, vilket möjliggör en fantastisk belysningsupplevelse. Basen stöder trådlös laddning och har en USB-port. Det kan slås på eller av bara genom att vinka med händerna.

Kökspall

Coupe

Kökspall Denna pall är utformad för att hjälpa en att upprätthålla neutral sittställning. Genom att observera människors dagliga beteende fann designteamet behovet av att människor sitter på avföring under en kortare tidsperiod, som att sitta i köket för en snabb paus, vilket inspirerade teamet att skapa denna avföring specifikt för att tillgodose ett sådant beteende. Denna pall är designad med minimala delar och strukturer, vilket gör pallen prisvärd och kostnadseffektiv för både köpare och säljare genom att ta hänsyn till tillverkarnas produktivitet.

Tvättbält Inomhus

Brooklyn Laundreel

Tvättbält Inomhus Detta är tvättbälte för inredning. Kompakt kropp som är mindre än japansk pocketbok ser ut som måttband, slät yta utan skruv på ytan. 4 m långt bälte har totalt 29 hål, varje hål kan hålla och hålla kapphängare utan klädnypor, det fungerar för snabbtork. Bältet är tillverkat av antibakteriellt och anti-mögel polyuretan, säkert, rent och starkt material. Max belastning är 15 kg. 2 st krok och roterande kropp tillåter användning på flera sätt. Liten och enkel, men detta är mycket användbart inomhus tvättartiklar. Enkel drift och smart installation passar alla typer av rum.