Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Luftkonditionering

Midea Sensia HW

Luftkonditionering Midea Sensia främjar livskvalitet och ett innovativt sätt att avslöja dekorationsobjektet. Förutom luftflödeseffektiviteten och tystnaden presenterar den den innovativa pekpanelen som ger tillgång till funktioner och blixtens färger och intensitet. Färgterapin hjälper till med anti-stress processen, trender innovativa produkter på båda sätten, välbefinnande och estetik. Förutom den olika estetiken, integrerar dess former heminredningen med både elegans och stil och värderar huset genom indirekt ljus.

Skrivbord

Duoo

Skrivbord Duoo-skrivbord är önskan att uttrycka karaktär genom minimalism av former. Dess tunna horisontella linjer och vinklade metallben skapar en kraftfull visuell bild. Den övre hyllan låter dig placera brevpapper så att den inte stör dig när du arbetar. En dold bricka på ytan för anslutning av enheter upprätthåller en ren estetik. Bordsskivan gjord av naturlig faner bär värmen i den naturliga trästrukturen. Skrivbordet upprätthåller en oklanderlig balans, tack vare harmoniskt utvalda material, funktionalitet och praktisk kombination med estetik i regelbundna och strikta former.

Hemlagad Pastamaskin

Hidro Mamma Mia

Hemlagad Pastamaskin Hidro Mama Mia är en sociokulturell räddning genom italiensk gastronomi. Den är extremt lätt att använda, den är lätt och kompakt, enkel att lagra och transportera. Det möjliggör säker hög produktivitet, vilket ger en trevlig matupplevelse till familjen i varje dags liv och vänner. Motorn är helt integrerad i växellådan och erbjuder kraft, robusthet och säker användning, vilket ger enkel rengöring och support. Den skär deg med olika tjocklek och kan tillaga olika rätter: pasta, nudlar, lasagne, bröd, bakverk, pizza och mer.

Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar I tider med högteknologiska alla digitala prylar, planhet på pekskärmar och rationella fordon med en volym, är Brescia Hommage-projektet en gammal skolas tvåsits-hyperkarsdesignstudie som föreställs som en firande till en era där elegant enkelhet, hög beröring materialitet, rå kraft, ren skönhet och den direkta kopplingen mellan människa och maskin var spelets regel. En tid då modiga och geniala män som Ettore Bugatti själv skapade mobila enheter som förvånade världen.

Saftiga Dedikerade Växa Låda

Bloom

Saftiga Dedikerade Växa Låda Bloom är en saftig dedikerad odlingslåda som fungerar som en snygg inredning. Det ger perfekta odlingsförhållanden för suckulenter. Produktens huvudsakliga mål är att fylla den önskan och vårda vem som bor i stadsområden med mindre grön miljöåtkomst. Det urbana livet har många utmaningar i det dagliga livet. Det får människor att ignorera sin natur. Bloom syftar till att vara bron mellan konsumenterna och deras naturliga önskemål. Produkten är inte automatiserad, den syftar till att hjälpa konsumenterna. Applikationsstödet gör det möjligt för användare att vidta åtgärder med sina växter som gör att de kan vårda.

Tebryggare

Grundig Serenity

Tebryggare Serenity är en modern tebryggare som fokuserar på glad användarupplevelse. Projektet fokuserar mest på estetiska element och användarupplevelse eftersom huvudmålet föreslår att produkten skiljer sig från de befintliga produkterna. Tebryggarens brygga är mindre än kroppen som gör att produkten kan se över marken som ger unik identitet. Lätt krökt kropp i kombination med skivade ytor stöder också produktens unika identitet.