Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hållbarhetsväska

Rhita

Hållbarhetsväska Montering och demontering utformad för hållbarhetsskäl. Med ett innovativt gångjärnskonstruktionssystem utformat reducerades 70 procent av delarna, inget lim eller nit för fixering, ingen sömnad av innerfodret, vilket gör det lättare att reparera, och minska 33 procent av godsvolymen, så småningom, förlänga resväskan livscykel. Alla delar kan köpas individuellt, för att anpassa egen resväska, eller byta ut delar, ingen returresväska till reparationscenter behövs, sparar tid och minskar fraktens kolavtryck.

Utomhus Metallstol

Tomeo

Utomhus Metallstol Under 60-talet utvecklade visionära designers de första plastmöblerna. Formgivarens talang i kombination med ämnets mångsidighet ledde till dess oumbärlighet. Både designers och konsumenter blev beroende av det. Idag känner vi till dess miljöfaror. Fortfarande finns restaurangterrasser fyllda med plaststolar. Detta beror på att marknaden erbjuder litet alternativ. Designvärlden är fortfarande glesbefolkad med tillverkare av stålmöbler, även ibland publicering av mönster från slutet av 1800-talet ... Här kommer Tomeos födelse: en modern, lätt och stapelbar stålstol.

Lyktainstallation

Linear Flora

Lyktainstallation Linear Flora är inspirerad av numret “tre” från bougainvillea, blomman i Pingtung County. Bortsett från de tre bougainvilleabladen som ses nedifrån konstverket kan variationer och multiplarna av tre upptäckas i olika aspekter. För att fira 30-årsjubileumet för Taiwan Lantern Festival, bjöd belysningsdesignkonstnären Ray Teng Pai in av Kulturavdelningen i Pingtung County för att skapa en okonventionell lykta, den unika kombinationen av form och teknik, och skickade ett meddelande om att förändra festivalens arv och koppla den till framtiden.

Omgivande Ljus

25 Nano

Omgivande Ljus 25 Nano är ett konstnärligt lätt instrument för att representera flykting och permanentitet, födelse och död. Arbeta med Spring Pool Glass Industrial CO., LTD, vars vision är att bygga en systematisk glasåtervinningsslinga för en hållbar framtid, 25 Nano valde den relativt bräckliga bubblan som ett medium i kontrast till massivt glas för att förankra idén. I instrumentet skimrar ljus genom bubblans livscykel, projicerar regnbåge-liknande färg och skuggor till miljön, vilket skapar en drömmande atmosfär runt användaren.

Uppgiftsljus

Linear

Uppgiftsljus Linjeljusets rörbockningsteknik används i stor utsträckning för tillverkning av fordonsdelar. Vätskevinkellinjen realiseras genom precisionskontroll av den taiwanesiska tillverkaren, och har således minimimaterialet för att konstruera Linear Light lätt, stark och bärbar; perfekt för att lysa upp varje modern interiör. Den tillämpar flimmerfria LED-chip för beröringsdämpning, med minnesfunktion som slås på vid den tidigare inställda volymen. Linear Task är utformad för att enkelt kunna monteras av användaren, sammansatt av giftfritt material och levereras med platt förpackning; gör sitt bästa för att minska miljöpåverkan.

Arbetsyta

Dava

Arbetsyta Dava är utvecklad för öppna lokaler, skolor och universitet där tyst och koncentrerad arbetsfas är viktigt. Modulerna minskar akustiska och visuella störningar. Tack vare sin triangulära form är möblerna rymdeffektiva och möjliggör olika arrangemang. Materialen i Dava är WPC och ullfilt, som båda är biologiskt nedbrytbara. Ett plug-in-system fixerar de två väggarna på bordsskivan och understryker enkelhet i produktion och hantering.