Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Restaurang

Jiao Tang

Restaurang Projektet är en hotpot-restaurang i Chengdu, Kina. Designinspirationen har sitt ursprung i den harmoniska samexistensen mellan människa och natur på Neptune. Restaurangen är organiserad med sju designteman för att illustrera berättelser om Neptune. Begreppen film och TV, konst, vetenskap och teknologi, dekorativ originaldesign av möbler, lampor, porslin etc. ger dramatisk uppslukande upplevelse för besökarna. Materialkollokation och färgkontrast skapar rymdsatmosfär. Mekanisk installationskonst används för att förbättra rymdinteraktion och konsumentupplevelse.

Lounge

BeantoBar

Lounge Ett viktigt element i denna design var att få fram överklagandet av de använda materialen. Det huvudsakliga materialet som användes var västra röd cederträ, som också används i deras första butik i Japan. Som ett sätt att visa materialet staplade Riki Watanabe upp ett mosaikmönster genom att stapla ihop bitar en efter en som en parkett, och använde essensen i material ojämna färger. Trots att de använde samma material kunde Riki Watanabe genom att klippa ut dem framgångsrikt variera uttryck beroende på betraktningsvinklarna.

Restaurang

Nanjing Fishing Port

Restaurang Projektet är en konverterad restaurang med tre våningar i Nanjing, täcker cirka 2 000 kvm. Förutom catering och möten finns tekultur och vinkultur tillgängliga. Dekoren kopplar ihop en livlig ny kinesisk känsla från taket till stenlayouten på golvet. Taket är dekorerat med gamla kinesiska konsoler och tak. Det utgör huvudelementet i designen på taket. Material som träfanér, gyllene rostfritt stål och målning som betecknar ny kinesisk känsla blandas ihop för att skapa ett nytt kinesiskt känslautrymme.

Mat Och Arbete

Eatime Space

Mat Och Arbete Alla människor har rätt att kopplas till tid och minne. Ordet Eatime låter som tid på kinesiska. Eatime-rymden erbjuder platser för att uppmuntra människor att äta, arbeta och komma ihåg i fred. Tidsbegreppet interagerar nära med verkstaden, som har bevittnat förändringar när tiden går. Baserat på verkstadsstilen inkluderar designen industristruktur och miljö som grundelement för att konstruera rymden. Eatime hyllar den renaste formen genom att subtilt blanda elementen som lämnar sig till både rå och färdig dekor.

Glasbutik

FVB

Glasbutik Glasbutiken försöker skapa ett unikt utrymme. genom att utnyttja expanderat nät med olika hålstorlekar genom rekombination och lagerläggning och applicera dem från arkitekturvägg till innertak, visas kännetecknet för konkav lins - olika effekter av spel och vaghet. Med applicering av konkav lins med vinkelsorten presenteras tvinnade och lutade effekter av bilder på takdesign och displayskåp. Egenskapen till konvex lins, som ändrar storleken på objekt efter eget behov, uttrycks på utställningsväggen.

Villa

Shang Hai

Villa Villan inspirerades av filmen The Great Gatsby, eftersom den manliga ägaren också är i finansbranschen, och värdinnan gillar den gamla Shanghai Art Deco-stilen på 1930-talet. Efter att designarna studerade byggnadens fasad insåg de att den också hade en Art Deco-stil. De har skapat ett unikt utrymme som passar ägarens favorit-art deco-stil från 1930-talet och är i linje med modern livsstil. För att behålla rymdets konsistens valde de några franska möbler, lampor och tillbehör designade på 1930-talet.