Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Glasbutik

FVB

Glasbutik Glasbutiken försöker skapa ett unikt utrymme. genom att utnyttja expanderat nät med olika hålstorlekar genom rekombination och lagerläggning och applicera dem från arkitekturvägg till innertak, visas kännetecknet för konkav lins - olika effekter av spel och vaghet. Med applicering av konkav lins med vinkelsorten presenteras tvinnade och lutade effekter av bilder på takdesign och displayskåp. Egenskapen till konvex lins, som ändrar storleken på objekt efter eget behov, uttrycks på utställningsväggen.

Villa

Shang Hai

Villa Villan inspirerades av filmen The Great Gatsby, eftersom den manliga ägaren också är i finansbranschen, och värdinnan gillar den gamla Shanghai Art Deco-stilen på 1930-talet. Efter att designarna studerade byggnadens fasad insåg de att den också hade en Art Deco-stil. De har skapat ett unikt utrymme som passar ägarens favorit-art deco-stil från 1930-talet och är i linje med modern livsstil. För att behålla rymdets konsistens valde de några franska möbler, lampor och tillbehör designade på 1930-talet.

Villa

One Jiyang Lake

Villa Detta är en privat villa belägen i södra Kina, där designern tar praktiken av Zen-buddhismteorin för att utföra designen. Genom att överge det onödiga och använda naturliga, intuitiva material och kortfattade designmetoder skapade formgivarna ett enkelt, tyst och bekvämt samtida orientaliskt vardagsrum. Det bekväma samtida orientaliska vardagsrummet använder samma enkla formspråk som de högkvalitativa italienska moderna möblerna för det inre utrymmet.

Medicinsk Skönhetsklinik

Chun Shi

Medicinsk Skönhetsklinik Designkonceptet bakom detta projekt är "en klinik till skillnad från en klinik" och inspirerades av några små men vackra konstgallerier, och formgivarna hoppas att denna medicinska klinik har ett galleri temperament. På detta sätt kan gästerna känna den eleganta skönheten och en avslappnad atmosfär, inte en stressig klinisk miljö. De lade till en tak vid ingången och en infinity-pool. Poolen ansluter sig visuellt till sjön och återspeglar arkitekturen och dagsljuset och lockar gäster.

Affärslounge

Rublev

Affärslounge Salongens design är inspirerad av den ryska konstruktivismen, Tatlintornet och den ryska kulturen. De fackformade tornen används som ögonfallare i loungen, detta för att skapa olika utrymmen i loungen som en viss typ av zonering. På grund av de runda kupolerna är loungen ett bekvämt område med olika zoner för en total kapacitet på 460 platser. Området är förut sett med olika slags sittplatser, för middagar; arbetssätt; komfort och avkoppling. De runda ljuskuporna placerade i det vågformade taket har dynamisk belysning som förändras på dagtid.

Bostadshus

SV Villa

Bostadshus SV Villa-förutsättningen är att bo i en stad med privilegierna för landskapet samt modern design. Webbplatsen, med enastående utsikt över staden Barcelona, Montjuic-berget och Medelhavet i bakgrunden, skapar ovanliga ljusförhållanden. Huset fokuserar på lokala material och traditionella produktionsmetoder samtidigt som de har en mycket hög estetiknivå. Det är ett hus som har känslighet och respekt för sin webbplats