Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Familjens Bostad

Sleeve House

Familjens Bostad Detta verkligt unika hem designades av den kända arkitekten och forskaren Adam Dayem och vann nyligen en andra plats i tävlingen American-Architects US Building of the Year. Den 3-BR / 2,5-badiga hemmet ligger på öppna, rullande ängar, i en miljö som ger privatliv, samt dramatisk utsikt över dalen och bergen. Så lika enig som det är praktiskt har strukturen utformats schematiskt som två korsande muffliknande volymer. Den hållbart kylda träfasaden ger huset en grov väderbitad struktur, en modern omfortolkning av gamla lador i Hudson Valley.

Konstutrymme

Surely

Konstutrymme Detta är en konst, avslappnad och detaljhandeln som alla kombineras i ett utrymme. Sedan arkitekturen som är en landsstyrd plaggkrok sidelinjefabrik. Hela byggnaden behåller en fläckig struktur på väggen, som en skiktstruktur i rymden, skapar en annan kontrast med utsidan, skapar också en rymdupplevelse. Överge för mycket hård dekoration, använde lite mjuk dekor för visning som skapade en avkopplande känsla. Kontrasten mellan skapande och tidigt skede är mer flexibel för en hållbar utveckling av rymden i framtiden.

Försäljningscenter

Shuimolanting

Försäljningscenter Den kinesiska stilen i det här fallet antar den mörka kafferöda markstenen på marknaden och ämnet i den naturliga belysningen i golvfönstret och bildar en kontrast mellan ljus och skugga, det virtuella och det verkliga. De virtuella och aluminiumträgallerna, kopparkonstens lotusbladdelar i den natursköna platsen och den kinesiska karaktärsstrukturen för installation i viloplatsen är punkten för "bläckorkididomstolen". fall. I synnerhet användningen av nya material av koppar, i den vanliga höjdpunkten extraordinära, men också påtagligt minska kostnaden för ytan.

Badrum Showroom

Agape

Badrum Showroom För att skilja från vanligt utställningsutrymme, definierar vi detta utrymme som en bakgrund som kan accentuera varornas skönhet. Genom denna definition vill vi skapa ett tidssteg som varan kan skina sig spontant. Vi skapar också en tidsaxel för att visa varje produkt som visade i detta utrymme gjordes från olika tidpunkter.

Internationell Skola

Gearing

Internationell Skola Den konceptuella cirkelformen av International School of Debrecen symboliserar skydd, enhet och gemenskap. De olika funktionerna verkar som anslutna kugghjul, paviljonger på en sträng anordnad på en båge. Fragmenteringen av rymden skapar en mängd olika gemenskapsområden mellan klassrummen. Den nya rymdupplevelsen och den ständiga närvaron av naturen hjälper eleverna i kreativt tänkande och manifestera sina idéer. Vägarna som leder till offentliga utbildningsträdgårdar och skogen kompletterar cirkelbegreppet och skapar en spännande övergång mellan den byggda och naturliga miljön.

Privat Bostad

House L019

Privat Bostad I hela huset användes det ett enkelt men sofistikerat material- och färgkoncept. Vita väggar, trägolv och lokal kalksten för badrum och skorstenar. Den exakt utformade detaljeringen skapar en atmosfär av känslig lyx. Exakt sammansatta utsikter bestämmer det fritt flytande L-formade boområdet.