Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Glass

Sister's

Glass Denna förpackning är designad för Sisters Ice Cream Company. Designteamet har försökt att använda tre damer, som påminner om tillverkarna av denna produkt, i form av glada färger som kommer från smaken av varje glass. I varje smak av designen används formen på glass som karaktärens hår, vilket ger en intressant och ny bild av glassförpackningen. Denna design, i sin nya form, har väckt mycket uppmärksamhet bland sina konkurrenter och har haft en hög försäljning. Designen försöker skapa original och kreativ förpackning.

Flaska

Herbal Drink

Flaska Grunden för deras koncept är ett emotionellt inslag. Det utvecklade namn- och designkonceptet riktar sig till kundens känslor och känslor, de tjänar syftet med att stoppa personen bredvid den nödvändiga hyllan och få dem att välja den från många andra märken. Deras paket uttrycker effekterna av planutdrag, de färgglada mönster direkt tryckta på en vit porslinsflaska som liknar formen av blommor. Det betonar visuellt bilden av en naturlig produkt.

Vinburk

Essenzza

Vinburk Vinets design, det är ursprungslandet och staden har varit mycket uppmärksam. Sök i miniatyr och traditionella målningar. De värdefulla motiven fick reda på att för att uppnå målet innebär detta att även om traditionell lyxig vinflaskdesign var mycket effektiv. Motiv som användes i designen, arabesques. Dessa motiv ritade från iransk lackerad målning. Designen försöker skapa originella och kreativa mönster och strävar efter att skapa design med en egen betydelse och att bära ett viktigt budskap.

Juice Förpackning

Pure

Juice Förpackning Grunden för begreppet Pure Juice är ett emotionellt inslag. Det utvecklade namn- och designkonceptet riktar sig till kundens känslor och känslor, de tjänar syftet med att stoppa personen bredvid den nödvändiga hyllan och få dem att välja den från många andra märken. Paketet uttrycker effekterna av frukt extrakt, de färgglada mönster direkt tryckt på en glasflaska som liknar i form av frukt. Det betonar visuellt bilden av naturprodukter.

Konstinstallation

Pretty Little Things

Konstinstallation Pretty Little Things utforskar världen av medicinsk forskning och de komplicerade bilder som ses under mikroskopet, och tolkar dessa om till moderna abstrakta mönster genom sprängningar i en livlig flurofärgpalett. Över 250 meter lång, med över 40 enskilda konstverk, är det en storskalig installation som presenterar forskningens skönhet för allmänheten.

Installation

The Reflection Room

Installation Inspirerat av den röda färgen, som symboliserar lycka i den kinesiska kulturen, är Reflektionsrummet en rumslig upplevelse som helt har skapats av röda speglar för att skapa ett oändligt utrymme. Inuti spelar typografi rollen att ansluta publiken till vart och ett av det kinesiska nyårets huvudvärden och uppmanar människor att reflektera över året som har varit och året framåt.