Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Flaskdekor

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Flaskdekor Det guldglänsande ”litauiska vodka-guldet. Black Edition ”ärvde sin exklusiva look från litauisk folkkonst. Rhombus och fiskbensar, kombinerade från små torg, är mycket vanliga mönster i litauisk folkkonst. Även om hänvisning till dessa nationella motiv fick mer moderna former - förvandlades mystiska förflutna reflektioner till modern konst. Övervägande gyllene och svarta färger betonar den exceptionella vodkafiltreringsprocessen genom kol och gyllene filter. Det är detta som gör ”litauisk vodka Gold. Black Edition ”så känslig och kristallklar.

Kalender

Calendar 2014 “Flowers”

Kalender Designa ett rum, ta med säsongerna - Blommakalendern har en vasdesign med 12 olika blommor. Ljusa ditt liv varje månad med en säsongsblomma. Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och omvandla användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet Life with Design.

Etiketter

Propeller

Etiketter Propeller är en samling sprit från olika delar av världen, associerad med flygresetema och en pilotresande som varumärkeskaraktär. Funktioner i varje sort av dryck exponeras genom många illustrationer, inskriptioner som liknar flygmärken och skisser som fungerar som cocktailrecept. Mångfacetterad design kompletteras med olika toner av färgad folie, olika lacker, mönster och prägling.

Kalender

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalender Kampanjkalendern på portalwebbplatsen, goo (http://www.goo.ne.jp) är en funktionell kalender med arket för varje månad som förvandlas till en ficka som låter dig behålla och hantera dina visitkort, anteckningar och kvitton . Temat är Red String för att visa bandet mellan goo och dess användare. Båda ändarna på fickan hålls faktiskt av röda sömmar som blir designens höjdpunkt. En kalender i en trevlig uttrycksfull form, det är helt rätt för 2014.

Etiketter

Stumbras Vodka

Etiketter Denna Stumbras klassiska vodkakollektion återupplivar de gamla litauiska vodkatraditionerna. Design gör en gammal traditionell produkt nära och relevant för idag konsumenter. Den gröna glasflaskan, som är viktig för litauisk vodkatillverkning, legender baserade på sanna fakta, och trevliga, iögonfallande detaljer - den krullade utskurna formen som påminner om gamla fotografier, den lutande stången på botten som kompletterar den klassiska symmetriska kompositionen, och typsnitt och färger som förmedlar identiteten för varje undermärke - alla gör den traditionella vodka-kollektionen otraditionell och intressant.

Kalender

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalender Vi bygger städer med dig. Meddelandet som NTT East Japan Corporate Sales Promotion förmedlar finns i denna skrivkalender. Den övre delen av kalenderarken är en utskärning av färgglada byggnader och de överlappande bladen utgör en lycklig stad. Det är en kalender man kan njuta av att ändra landskapet i byggnadslinjen varje månad och fyller dig med en känsla av att vara lycklig hela året igenom.