Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Webbapplikation

Batchly

Webbapplikation Batchly SaaS-baserad plattform gör det möjligt för Amazon Web Services (AWS) kunder att minska sina kostnader. Webappsdesignen i produkten är unik och tilltalande eftersom den gör det möjligt för användaren att utföra olika funktioner från en enda punkt utan att lämna sidan och överväger också att ge en fågelperspektiv över alla data som är viktiga för administratörerna. Fokus har också givits vid presentationen av produkten via sin webbplats och har utformats för att kommunicera sin USP under de första fem sekunderna. Färgerna som används här är levande och ikoner och illustrationer hjälper till att göra webbplatsen interaktiv.

Prisutdelning

Awards show

Prisutdelning Denna festliga scen designades med ett unikt utseende och krävde flexibiliteten i att presentera en musikshow och flera olika utmärkelser. Satserna tändes internt för att bidra till denna flexibilitet och inkluderade flygelement som en del av uppsättningen som flögs under showen. Detta var en presentation och en årlig prisutdelning för en ideell organisation.

Flaska

North Sea Spirits

Flaska Konstruktionen av North Sea Spirits-flaskan är inspirerad av Sylts unika natur och inkluderar renheten och tydligheten i den miljön. I motsats till andra flaskor är North Sea Spirts helt täckta av en enfärgad ytbeläggning. Logotypen innehåller Stranddistel, en blomma som endast finns i Kampen / Sylt. Var och en av de 6 smakerna definieras av en specifik färg medan innehållet i de 4 blandningsdryckerna är identiskt med färgen på flaskan. Beläggningen på ytan ger en mjuk och varm handkänsla och vikten ökar värdesuppfattningen.

Vinylskiva

Tropical Lighthouse

Vinylskiva De senaste 9 är en musikblogg utan genrbegränsningar; funktionen är droppformomslag och anslutning mellan visuell komponent och musik. De senaste 9 producerar musikkompilationer, var och en innehåller huvudmusikens tema reflekterat i det visuella konceptet. Tropical Lighthouse är den 15: e sammanställningen av en serie. Projektet inspirerades av ljud från tropisk skog, och huvudinspirationen är konstnären och musikeren Mtendere Mandowa musik. Omslag, promo-video och vinylskivförpackning designades inom detta projekt.

Kokspray

Urban Cuisine

Kokspray Gatuköket är platsen för smaker, ämnen, suck och hemligheter. Men också överraskningar, koncept, färger och minnen. Det är en skapande webbplats. Kvalitetsinnehåll är inte längre det grundläggande förutsättningen för att generera attraktion, nu är nyckeln att lägga till känslomässig upplevelse. Med denna förpackning blir kocken en "graffitikonstnär" och klienten blir en konstskådare. En ny original och kreativ känslomässig upplevelse: Urban Cuisine. Ett recept har inte en själ, det är kocken som måste ge själen till receptet.

Bageriets Visuella Identitet

Mangata Patisserie

Bageriets Visuella Identitet Mångata visualiseras på svenska som en romantisk scen, den glittrande, vägliknande reflektionen av månen skapar på natthavet. Scenen är visuellt tilltalad och tillräckligt speciell för att skapa varumärkesbilden. Färgpaletten, svart och guld, imiterar atmosfären i det mörka havet, gav också märket en mystisk, lyxig touch.