Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Förpackningar

The Fruits Toilet Paper

Förpackningar Många företag och butiker i hela Japan ger en rull toalettpapper till kunderna som en ny present som visar deras uppskattning. Frukttoalettpapperet har utformats för att wow kunder med sin söta stil, perfekt för sådana tillfällen. Det finns fyra mönster att välja mellan Kiwi, Strawberry, Watermelon och Orange. Sedan tillkännagivandet av designen och lanseringen av produkten har den introducerats i över 50 medier, inklusive TV-stationer, tidskrifter och webbplatser, i 23 städer i 19 länder.

Klättringstorn

Wisdom Path

Klättringstorn Det icke-fungerande vattentornet har beslutats av verkställande ledningen att rekonstruera för att bli en klättvägg. Att vara den högsta punkten runt den är väl synlig utanför verkstaden. Det har den natursköna utsikten över sjön Senezh, verkstadens territorium och tallskogen runt. Efter avslutad studier deltar studenterna i en ceremoniell klättring till toppen av tornet som en observationsplats. Spiralrörelse runt tornet är en symbol för erfarenhetsprocessen. Och den högsta punkten är en symbol för livserfarenhet som så småningom förvandlas till visdomens sten.

Schack Stick Cake-Förpackning

K & Q

Schack Stick Cake-Förpackning Detta är en förpackningsdesign för bakade varor (stick kakor, finansiärer). Med ett längd-till-breddförhållande på 8: 1 är sidorna på ärmarna extremt långa och täckta i ett rutmönster. Mönstret fortsätter på framsidan, som också har ett centralt fönster genom vilket hylsans innehåll kan ses. När alla åtta ärmar som finns i denna presentpaket är i linje, avslöjas det vackra rutiga mönstret på ett schackbräde. K & amp; Q gör ditt speciella tillfälle lika elegant som tetiden för en kung och drottning.

Wafer Cake Förpackning

Miyabi Monaka

Wafer Cake Förpackning Detta är en förpackningsdesign för skivkaka fylld med bönnsylt. Paketen är designade med tatamimotiv för att framkalla ett japanskt rum. De kom också med en paketdesign i ärmstil utöver paketen. Detta gjorde det möjligt att (1) visa en traditionell öppen spis, ett unikt inslag i en te-rum och (2) skapa te-rum i 2-matta, 3-matta, 4,5-matta, 18-matta och olika andra storlekar. Ryggarna på paketen är dekorerade med andra mönster än tatamimotivet så att de kan säljas separat.

Fotografisk Konst

Forgotten Paris

Fotografisk Konst Glömt Paris är svartvita fotografier av de gamla undergrunderna i den franska huvudstaden. Denna design är en repertoar av platser som få människor känner för att de är olagliga och svåra att komma åt. Matthieu Bouvier har utforskat dessa farliga platser i tio år för att upptäcka detta glömda förflutna.

Förpackade Cocktails

Boho Ras

Förpackade Cocktails Boho Ras säljer förpackade cocktails tillverkade med de bästa lokala indierna. Produkten har en bohemsk vibe, som fångar den okonventionella konstnärliga livsstilen och produktens visualitet är den abstrakta beskrivningen av surret som konsumenten får efter att ha dricka cocktail. Det har perfekt lyckats uppnå mittpunkten där Global och Local möts, där de säkras för att bilda Glocal vibe för produkten. Boho Ras säljer ren sprit i 200 ml flaskor och förpackade cocktails i 200 ml och 750 ml flaskor.