Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Förpackningsdesign

Milk Baobab Baby Skin Care

Förpackningsdesign Den är inspirerad av mjölk, huvudingrediensen. Den unika behållarkonstruktionen av mjölkförpackningstypen återspeglar produktegenskaperna och är utformad för att vara bekant även för första gången. Dessutom används materialet av polyeten (PE) och gummi (EVA) och de mjuka egenskaperna hos pastellfärg för att betona att det är en mild produkt för barn med svag hud. Den runda formen appliceras i hörnet för säkerhet för mamma och barn.

Reklamkampanj

Feira do Alvarinho

Reklamkampanj Feira do Alvarinho är ett årligt vinparty som äger rum i Moncao, i Portugal. För att kommunicera händelsen skapades det ett forntida och fiktivt rike. Med eget namn och civilisation inspirerades kungariket Alvarinho, utsett för att Moncao är känt som Alvarinhos vagga, inspirerad av den verkliga historien, platser, ikoniska människor och legender om Moncao. Projektets största utmaning var att föra territoriets verkliga historia in i karaktärsdesignen.

Visuell Identitetsdesign

ODTU Sanat 20

Visuell Identitetsdesign För 20: e året av ODTU Sanat, en konstfestival som hålls varje år av Middle East Technical University, var begäran att bygga ett visuellt språk för att belysa de följd 20 år av festivalen. Som begärts betonades 20: e året av festivalen genom att närma sig den som ett täckt konstverk som ska avslöjas. Skuggor av samma färgade lager som bildar siffrorna 2 och 0 skapade en 3D-illusion. Denna illusion ger känslan av lättnad och siffrorna ser ut som om de smälter i bakgrunden. Det livliga färgvalet skapar en subtil kontrast med lugnet hos den vågiga 20.

Whisky Malbec Trä

La Orden del Libertador

Whisky Malbec Trä Genom att försöka kombinera de distinkta elementen som hänvisar till produktens namn, förstärker designen meddelandet som den föreslår. Det överför en spännande och spännande bild. Illustrationen av en trassig kondor som visar sina vingar, betecknar känslan av frihet, konjugerad med den symmetriska och suggestiva medaljen, läggs till en bakgrundsillustration med ett imaginärt landskap som ger poesi till designen, genererar en idealisk kombination för att förmedla det önskade budskapet. En nykter färgpalett ger den exklusiva funktioner och den typografiska användningsuppgifterna till en traditionell och historisk produkt.

Cannabis Infunderade Piller

Secret Tarts

Cannabis Infunderade Piller Secret Tarps-förpackningen är tillverkad i den så kallade moderniserade retro- / vintage-stilen med en känsla av anteckningar från gamla skolan så att en förväntan på en farmaceut-beröring håller kunden från en första anblick och senare medan den detaljerade observationen av de viktigaste designelementen kodas in en holistisk struktur som överför den viktigaste marknadsföringspunkten: denna produkt är utvecklad av ett farmaceutiskt professionellt företag och innehåller handgjorda apotekers hemliga recept inuti.

Mobilapp

Akbank Mobile

Mobilapp Den nya designen av Akbank Mobile-appen ger ett nytt perspektiv när det gäller social, smart, framtidssäker och givande bankupplevelse. Med den personliga områdesdesignen på startsidan kan användare se smarta insikter för att underlätta deras ekonomiska liv. Med denna nya designmetod talar traditionella banktransaktioner användarnas språk med visuella kontaktminiatyrbilder, förenklade handlingsflöden och koncept.