Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Offentlig Skulptur

Bubble Forest

Offentlig Skulptur Bubble Forest är en offentlig skulptur av syrafast rostfritt stål. Den är upplyst med programmerbara RGB LED-lampor som gör det möjligt för skulpturen att genomgå en spektakulär metamorfos när solen går ner. Det skapades som en reflektion över växternas förmåga att producera syre. Titelskogen består av 18 stålstammar / -stammar som slutar med kronor i form av sfäriska konstruktioner som representerar en enda luftbubbla. Bubble Forest hänvisar till markfloraen liksom den som är känd från botten av sjöar, hav och hav

Varumärkesidentitet

Pride

Varumärkesidentitet För att skapa designen av märket Pride använde teamet studien av målgruppen på flera sätt. När teamet utformade logotypen och företagets identitet tog det hänsyn till reglerna för psyko-geometri - geometriska formernas påverkan på vissa psyko-typer av människor och deras val. Dessutom borde designen ha orsakat vissa känslor bland publiken. För att uppnå önskat resultat använde teamet reglerna för färgeffekten på en person. i allmänhet har resultatet påverkat utformningen av företagets alla produkter.

Ui Design

Moulin Rouge

Ui Design Detta projekt är designat för människor som vill dekorera sin egen mobiltelefon med Moulin Rouge-tema, även om de aldrig har besökt Moulin Rouge i Paris. Huvudsyftet är att erbjuda en förbättrad digital upplevelse och alla designfaktorer är att visualisera stämningen i Moulin Rouge. Konsumenter kan anpassa designförinställningar och ikoner på sina favoriter med ett enkelt tryck på skärmen.

Kosmetikförpackningar

Clive

Kosmetikförpackningar Konceptet med Clive-kosmetikförpackningar föddes för att vara annorlunda. Jonathan ville inte bara skapa ett nytt märke av kosmetika med vanliga produkter. Han är fast besluten att utforska mer känslighet och lite mer än han tror när det gäller personlig vård och hanterar ett huvudmål. Balansen mellan kropp och själ. Med Hawaii-inspirerad design ger kombinationen av tropiska blad, havets tonalitet och paketens taktila upplevelse känslan av avkoppling och lugn. Denna kombination gör det möjligt att få platsens upplevelse till designen.

Konceptbok Och Affisch

PLANTS TRADE

Konceptbok Och Affisch PLANTS TRADE är en serie av en innovativ och konstnärlig form av botaniska exemplar, som utvecklades för att skapa ett bättre förhållande mellan människor och natur snarare än utbildningsmaterial. Plants Trade Concept Book var beredd att hjälpa dig att förstå denna kreativa produkt. Boken, designad i exakt samma storlek som produkten, har inte bara naturfoton utan unik grafik inspirerad av naturens visdom. Mer intressant är att grafiken är noggrant tryckt av boktryck så att varje bild varierar i färg eller struktur, precis som naturliga växter.

Affisch

Cells

Affisch Den 19 juli 2017 byggde PIY en liten byggnad i Melbourne, Australien. Det är ett litet slott sammansatt av 761 komponenter, och de kallade det "celler". Noderna är utformade som den handvända trådtonen och rak tenon, som sammanfattas som & quot; East Tenon & amp; West Mortise & quot ;. Du hittar deras produkter, inklusive variabla hyllor, studie- och skohyllor, etc. som alla är uppdelade och återmonterade till en organisme. Och sedan kommer du att känna deras önskan att växa fritt.