Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ommarknadsföring Av Företag

Astra Make-up

Ommarknadsföring Av Företag Kraften hos varumärket ligger inte bara i dess förmåga och vision, utan också i kommunikation. En lättanvänd katalog fylld med stark produktfotografering; en konsumentinriktad och tilltalande webbplats som tillhandahåller onlinetjänster och en översikt över varumärkesprodukterna. Vi utvecklade också ett visuellt språk i representationen av varumärkesupplevelsen med en modestil fotografering och en linje med färsk kommunikation i sociala medier för att skapa en dialog mellan företaget och konsumenten.

Typsnitt Design

Monk Font

Typsnitt Design Munken söker en balans mellan öppenheten och läsbarheten hos humanistiska sans seriffer och en mer reglerad karaktär hos torget sans serif. Även om det ursprungligen utformades som ett latinskt typsnitt beslutades det tidigt att det behövdes en bredare dialog för att inkludera en arabisk version. Både latin och arabiska utformar oss samma skäl och tanken på delad geometri. Styrkan i den parallella designprocessen gör det möjligt för de två språken att ha balanserad harmoni och nåd. Både arabiska och latinska arbetar sömlöst tillsammans med delade räknare, stamtjocklek och böjda former.

Förpackning

Winetime Seafood

Förpackning Förpackningsdesignen för Winetime Seafood-serien bör visa produktens färskhet och tillförlitlighet, ska den skilja sig väl från konkurrenterna, vara harmonisk och förståelig. De färger som används (blå, vit och orange) skapar en kontrast, betonar viktiga element och återspeglar varumärkespositionering. Det enda unika konceptet som utvecklats skiljer serien från andra tillverkare. Strategin för visuell information gjorde det möjligt att identifiera produktsortimentet i serien, och användningen av illustrationer istället för foton gjorde förpackningen mer intressant.

Förpackningsdesign

Milk Baobab Baby Skin Care

Förpackningsdesign Den är inspirerad av mjölk, huvudingrediensen. Den unika behållarkonstruktionen av mjölkförpackningstypen återspeglar produktegenskaperna och är utformad för att vara bekant även för första gången. Dessutom används materialet av polyeten (PE) och gummi (EVA) och de mjuka egenskaperna hos pastellfärg för att betona att det är en mild produkt för barn med svag hud. Den runda formen appliceras i hörnet för säkerhet för mamma och barn.

Reklamkampanj

Feira do Alvarinho

Reklamkampanj Feira do Alvarinho är ett årligt vinparty som äger rum i Moncao, i Portugal. För att kommunicera händelsen skapades det ett forntida och fiktivt rike. Med eget namn och civilisation inspirerades kungariket Alvarinho, utsett för att Moncao är känt som Alvarinhos vagga, inspirerad av den verkliga historien, platser, ikoniska människor och legender om Moncao. Projektets största utmaning var att föra territoriets verkliga historia in i karaktärsdesignen.

Visuell Identitetsdesign

ODTU Sanat 20

Visuell Identitetsdesign För 20: e året av ODTU Sanat, en konstfestival som hålls varje år av Middle East Technical University, var begäran att bygga ett visuellt språk för att belysa de följd 20 år av festivalen. Som begärts betonades 20: e året av festivalen genom att närma sig den som ett täckt konstverk som ska avslöjas. Skuggor av samma färgade lager som bildar siffrorna 2 och 0 skapade en 3D-illusion. Denna illusion ger känslan av lättnad och siffrorna ser ut som om de smälter i bakgrunden. Det livliga färgvalet skapar en subtil kontrast med lugnet hos den vågiga 20.