Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ring

Gabo

Ring Gabo-ringen var utformad för att uppmuntra människor att återvända till den lekfulla sidan av livet som vanligtvis går förlorad när vuxen ålder kommer. Designern inspirerades av minnen från att ha sett sin son leka med sin färgglada magiska kub. Användaren kan spela med ringen genom att rotera de två oberoende modulerna. Genom att göra detta kan ädelstenfärguppsättningarna eller modulernas placering matchas eller överensstämmas. Förutom den lekfulla aspekten har användaren valet att bära en annan ring varje dag.

Ring

Dancing Pearls

Ring De dansande pärlorna bland havets brusande vågor, det är resultatet av inspiration från havet och pärlorna och det är en 3D-modellring. Denna ring är designad med en kombination av guld och färgglada pärlor med en speciell struktur för att genomföra pärlornas rörelse mellan havets brusande vågor. Rördiametern har valts i en bra storlek vilket gör designen tillräckligt robust för att göra modellen tillverkbar.

Smyckekollektion

Biroi

Smyckekollektion Biroi är en 3D-printad smyckesserie som är inspirerad av den legendariska himlens Fenix, som kastar sig in i lågorna och återföds ur sin egen aska. Dynamiska linjer som bildar strukturen och Voronoi-mönstret spridda på ytan symboliserar fenixen som återupplivas från de brinnande lågorna och flyger mot himlen. Mönster ändrar storlek för att flyta över ytan vilket ger en känsla av dynamik till strukturen. Designen, som i sig visar upp en skulpturliknande närvaro, ger bäraren modet att ta ett steg framåt genom att dra fram deras unika.

Örhängen Och Ring

Vivit Collection

Örhängen Och Ring Inspirerat av former som finns i naturen skapar Vivit Collection en intressant och nyfiken uppfattning av de långsträckta formerna och virvlande linjerna. Vivitstycken består av böjda 18 gult guldark med svart rodiumplätering på yttersidan. De bladformade örhängena omger öronklänningarna så att dess naturliga rörelser skapar en intressant dans mellan det svarta och guldet - gömmer sig och avslöjar det gula guldet under. Formernas sinuositet och de ergonomiska attributen i denna samling presenterar ett fascinerande spel av ljus, skuggor, bländning och reflektioner.

Örhängen Och Ring

Mouvant Collection

Örhängen Och Ring Mouvant Collection inspirerades av vissa aspekter av futurismen, till exempel idéerna om dynamik och materialisering av det immateriella presenterat av den italienska konstnären Umberto Boccioni. Örhängen och ringen från Mouvant Collection har flera guldfragment i olika storlekar, svetsade på ett sådant sätt att man uppnår en illusion av rörelse och skapar många olika former, beroende på vinkeln som det visualiseras.