Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Trenchcoat

Renaissance

Trenchcoat Kärlek och mångsidighet. En vacker historia intryckt i tyget, skräddarsy och konceptet för denna trench'coat, tillsammans med alla andra plagg i kollektionen. Det unika med det här stycket är säkert den urbana designen, den minimalistiska känslan, men vad som verkligen är förvånande här, det kan snarare vara dess mångsidighet. Stäng bara ögonen, snälla. Först bör du se en seriös person som går på hennes allvarliga..blå jobb. Skaka nu huvudet, och precis framför dig ser du en skriven blå grävrock, med några 'magnetiska tankar om det. Skrivet av en hand. Med kärlek, reprobable!

Fällbara Glasögon

Blooming

Fällbara Glasögon Sonjas glasögondesign inspirerades av blommande blommor och tidiga bromsramar. Genom att kombinera de organiska naturformerna och de funktionella elementen i glasögonramarna utvecklade designern ett konvertibelt objekt som enkelt kan manipuleras och ger flera olika utseende. Produkten designades också med en praktisk vikbar möjlighet och tog så lite utrymme som möjligt i bärväskan. Linserna är tillverkade av laserskuren plexiglas med orkidéblommor, och ramarna tillverkas manuellt med 18 k guldpläterad mässing.

Multifunktionella Örhängen

Blue Daisy

Multifunktionella Örhängen Daisy's är sammansatta blommor med två blommor kombinerade till en, en inre sektion och en yttre kronbladssektion. Det symboliserar sammanflätningen av två som representerar verklig kärlek eller den ultimata banden. Konstruktionen smälter in i Daisy-blommans unika och gör att bäraren kan bära Blue Daisy på flera sätt. Valet av blå safirer för kronbladen är att betona inspiration för hopp, lust och kärlek. Gula safirer som väljs för det centrala blombladet lockar bäraren att känna en känsla av glädje och stolthet som ger bäraren fullständig lugn och förtroende för att visa sin elegans.

Hänge

Eternal Union

Hänge The Eternal Union av Olga Yatskaer, en professionell historiker som beslutade att bedriva en ny karriär för en smyckesdesigner, ser enkel ut men full av mening. Vissa skulle hitta en touch av keltiska smycken eller till och med en Herakles-knut. Stycket representerar en oändlig form, som ser ut som två sammankopplade former. Denna effekt skapas genom rutnätsliknande linjer graverade över stycket. Med andra ord - de två är bundna tillsammans som en, och den är en sammanslutning av de två.

Smyckesamling

Ataraxia

Smyckesamling I kombination med mode och avancerad teknik syftar projektet till att skapa smycken som kan göra de gamla gotiska elementen till en ny stil och diskutera den traditionella potentialen i samtida sammanhang. Med intresset för hur gotiska vibber påverkar publiken försöker projektet provocera unik individuell upplevelse genom lekfull interaktion och utforska förhållandet mellan design och bärare. Syntetiska ädelstenar, som ett lägre ekoavtrycksmaterial, skars i ovanligt plana ytor för att kasta sina färger på huden för att förbättra interaktionen.

Collier

Eves Weapon

Collier Evas vapen är gjord av 750 karat ros och vitt guld. Den innehåller 110 diamanter (20,2ct) och består av 62 segment. Alla har två helt olika utseende: I sidovy är segmenten äppelformade, i toppvy kan V-formade linjer ses. Varje segment delas i sidled för att skapa vårbelastningseffekten som håller diamanterna - diamanterna hålls endast av spänning. Detta betonar fördelaktigt ljusstyrkan, glansen och maximerar diamantens synliga utstrålning. Det möjliggör en extremt lätt och tydlig design, trots halsbandets storlek.