Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Saftiga Dedikerade Växa Låda

Bloom

Saftiga Dedikerade Växa Låda Bloom är en saftig dedikerad odlingslåda som fungerar som en snygg inredning. Det ger perfekta odlingsförhållanden för suckulenter. Produktens huvudsakliga mål är att fylla den önskan och vårda vem som bor i stadsområden med mindre grön miljöåtkomst. Det urbana livet har många utmaningar i det dagliga livet. Det får människor att ignorera sin natur. Bloom syftar till att vara bron mellan konsumenterna och deras naturliga önskemål. Produkten är inte automatiserad, den syftar till att hjälpa konsumenterna. Applikationsstödet gör det möjligt för användare att vidta åtgärder med sina växter som gör att de kan vårda.

Projektnamn : Bloom, Designers namn : Mert Ali Bukulmez, Kundens namn : Nottingham Trent University.

Bloom Saftiga Dedikerade Växa Låda

Denna fantastiska design är en vinnare av silverdesignpris i mode-, kläder- och plaggdesigntävling. Du bör definitivt se den prisbelönta designerns silver-designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa mode-, kläder- och plaggdesignverk.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.