Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kontor

Phuket VIP Mercury

Kontor Baserat på temat öppenhet och djupgående utforskning av varumärken, utforskade designen och skapade en visuell integration av visuell töjbarhet och varumärkeshistoria med planeten som det viktigaste kreativa elementet. Planen löste följande tre problem med nya visuella tankar: Balansen mellan rymdöppenhet och funktioner; Uppdelning och kombination av funktionella rymdområden; Regulariteten och förändringen av den grundläggande rumsliga stilen.

Webbplats

Travel

Webbplats Designen använde en minimalistisk stil för att inte överbelasta användarupplevelsen med onödig information. Det är också mycket svårt att använda en minimalistisk stil i resebranschen eftersom parallellt med en enkel och tydlig design måste användaren få fullständig information om sin resa och detta är inte lätt att kombinera.

Kaffekopp Och Fat

WithDelight

Kaffekopp Och Fat Att servera betta söta godbitar på kaffesidan är en del av många olika kulturer eftersom det är en anpassning att servera en kopp kaffe med turkisk glädje i Turkiet, biscotti i Italien, churros i Spanien och datum i Arabien. På konventionella tefat glider emellertid dessa godbitar mot den heta kaffekoppen och håller sig fast eller blir våta av kaffens spill. För att förhindra detta har denna kaffekopp en tefat med dedikerade spår som håller kaffebakorna på plats. Eftersom kaffe är en av de viktigaste varma dryckerna har förbättring av kvaliteten på kaffedricksupplevelsen betydelse med avseende på det dagliga livet.

Varumärke Och Förpackning

Leman Jewelry

Varumärke Och Förpackning Visuell lösning på Leman Smycken ny identitet var ett helt nytt system för att avslöja lyx, utsökt men ändå sofistikerad och minimal känsla. Den nya logotypen inspirerad av Leman-arbetsprocessen, deras service för design av haute couture, genom att utforma alla diamantformer som omger en stjärnsymbol eller gnistrsymbol, skapar en sofistikerad symbol och också återspeglar den lysande effekten av diamant. Uppföljningen producerades alla säkerhetsmaterial med högkvalitativa detaljer för att belysa och berika lyxigheten hos alla nya märkesvisuella element.

Utställningen

LuYu

Utställningen Konst påverkar livet och livet ger djup reflektion och tolkning av konst. Avståndet mellan konst och liv kan vara på den dagliga pendlingen. Om du äter varje måltid försiktigt kan du förvandla ditt liv till konst. Designerens skapelse är också konst, som produceras med hans egna tankar. Tekniker är verktyg och uttryck är resultat. Endast med tankar kommer det att bli riktigt bra verk.

Bostadslobbyn Och Lounge

Light Music

Bostadslobbyn Och Lounge För Light Music, en bostadslobby och lounge design, Armand Graham och Aaron Yassin från New York City baserade A + A Studio ville ansluta utrymmet till det dynamiska kvarteret Adams Morgan i Washington DC, där nattliv och musik scen, från jazz att gå-gå till punkrock och elektroniskt har alltid varit centralt. Detta är deras kreativa inspiration; Resultatet är ett unikt utrymme som kombinerar banbrytande digitala tillverkningsmetoder med traditionella hantverkstekniker för att skapa en uppslukande värld med sin egen puls och rytm som hyllar DC: s livliga originalmusik.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.