Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Dvd Box

Paths of Light

Dvd Box Det bästa sättet att hålla den korta animationen Paths of Light av Zina Caramelo var att se till att DVD: n hade ett vackert fodral att matcha. Förpackningen ser faktiskt ut som om den plockades från skogen och gjordes för att bilda en CD. På utsidan är olika linjer synliga, nästan framträdande som små träd som växer upp på fodralets sida. Träytan hjälper också till att ge den en extremt naturalistisk look. Paths of Light är en extrem uppdatering från de fall som såg många CD-skivor på 1990-talet, som vanligtvis bestod av basplast med ett papperspaket för att förklara innehållet inuti. (Text av JD Munro)

Projektnamn : Paths of Light , Designers namn : Francisco Elias & Nelson Fernandes, Kundens namn : Francisco Elias & Nelson Fernandes.

Paths of Light  Dvd Box

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.