Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Visa Rum

Origami Ark

Visa Rum Origami Ark eller Sun Show Leather Pavilion är ett utställningsrum för Sansho-lädertillverkning i Himeji, Japan. Utmaningen var att skapa ett utrymme som kan visa mer än 3000 produkter i ett mycket begränsat område, och få kunden att förstå det enorma utbudet av produkter när han besöker utställningslokalen. Origami Ark använder 83 små enheter på 1,5x1,5x2 m3 kombinerade oregelbundet för att skapa en stor tredimensionell labyrint och ger besökaren och upplevelser som liknar utforska ett djungelgymnastik.

Projektnamn : Origami Ark, Designers namn : Tetsuya Matsumoto, Kundens namn : Sansho Co., Ltd..

Origami Ark Visa Rum

Denna utmärkta design är en vinnare av Golden Design Award i belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt. Du bör definitivt se den gyllene prisbelönta designerns designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa belysningsprodukter och designprojekt för belysningsprojekt.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.