Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Offentlig Utomhus Trädgård Stol

Para

Offentlig Utomhus Trädgård Stol Para är en uppsättning offentliga utomhusstolar utformade för att ge återhållsam flexibilitet i utomhusinställningarna. En uppsättning stolar som har en unik symmetrisk form och helt avviker från den inneboende visuella balansen i konventionell stoldesign. Denna uppsättning utomhusstolar är inspirerad av enkel gungform och är djärv, modern och välkomnar interaktion. Båda med en tung vägd botten stöder Para A 360-rotation runt basen, och Para B stöder dubbelriktad vändning.

Bordet

Grid

Bordet The Grid är ett bord utformat från ett rutnät som inspirerats av traditionell kinesisk arkitektur, där en typ av träkonstruktion som kallas Dougong (Dou Gong) används i olika delar av en byggnad. Genom att använda traditionell sammankopplad träkonstruktion är montering av bordet också processen att lära sig om strukturen och uppleva historia. Stödkonstruktionen (Dou Gong) är gjord av modulära delar som lätt kan demonteras i behov av förvaring.

Möbler Serie

Sama

Möbler Serie Sama är en äkta möbelserie som ger funktionalitet, känslomässig upplevelse och unikhet genom sina minimala, praktiska former och starka visuella effekt. Den kulturella inspiration som hämtats från poesin av virvlande dräkter som bärs i Sama-ceremonier tolkas om i sin design genom en lek av konisk geometri och metallbockningstekniker. Seriens skulpturella hållning kombineras med enkelhet i material, former och produktionstekniker för att erbjuda funktionell & amp; estetiska fördelar. Resultatet är en modern möbelserie som ger en distinkt touch till bostadsutrymmen.

Ring

Dancing Pearls

Ring De dansande pärlorna bland havets brusande vågor, det är resultatet av inspiration från havet och pärlorna och det är en 3D-modellring. Denna ring är designad med en kombination av guld och färgglada pärlor med en speciell struktur för att genomföra pärlornas rörelse mellan havets brusande vågor. Rördiametern har valts i en bra storlek vilket gör designen tillräckligt robust för att göra modellen tillverkbar.

Kattbädd

Catzz

Kattbädd Vid utformningen av Catzz kattbädd hämtades inspiration från både kattens och ägarnas behov och behovet av att förena funktion, enkelhet och skönhet. Medan de observerade katter inspirerade deras unika geometriska egenskaper den rena och igenkännliga formen. Några karakteristiska beteendemönster (t.ex. öronrörelse) införlivades i kattens användarupplevelse. Med tanke på ägare var målet också att skapa en möbel som de kunde anpassa och stolt visa upp. Dessutom var det viktigt att säkerställa enkelt underhåll. Allt som den eleganta, geometriska designen och den modulära strukturen möjliggör.

Fritidsklubben

Central Yosemite

Fritidsklubben Återvänd till livets enkelhet, solen genom fönsterljuset och skuggkorsningen. För att bättre kunna återspegla den naturliga smaken i det totala utrymmet, använd fullt ut loggdesign, enkel och snygg, humanistisk komfort, stress konstnärlig rymdatmosfär. Orientalisk charmton, med en unik rumslig stämning. Detta är ett annat uttryck för det inre, det är naturligt, rent, variabelt.