Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Torrförpackning

SARISTI

Torrförpackning Designen är en cylindrisk behållare med livfulla färger. Innovativ och upplysande användning av färger och former skapar en harmonisk design som speglar SARISTIs örtinfusioner. Det som skiljer vår design är vår förmåga att ge en modern twist till torrt förpackning. Djuren som används i förpackningen representerar känslor och förhållanden som människor ofta upplever. Till exempel representerar Flamingofåglarna kärlek, Pandabjörnen representerar avkoppling.

Olivoljeförpackningar

Ionia

Olivoljeförpackningar Eftersom de gamla grekerna brukade måla och designa varje olivoljaamfora (behållare) separat bestämde de sig för att göra det idag! De återupplivade och tillämpade denna antika konst och tradition, i en modern modern produktion där var och en av de 2000 producerade flaskorna har olika mönster. Varje flaska är individuellt designad. Det är en enastående linjär design, inspirerad av antika grekiska mönster med en modern touch som firar ett vintageolivoljearv. Det är ingen ond cirkel; det är en rakt utvecklande kreativ linje. Varje produktionslinje skapar 2000 olika mönster.

Branding

1869 Principe Real

Branding 1869 Principe Real är ett Bed and Breakfast beläget på den trendigaste platsen i Lissabon - Principe Real. Madonna köpte precis ett hus i det här grannskapet. Detta B&B ligger i ett gammalt palats från 1869 och håller den gamla charmen blandad med modern inredning och ger det ett lyxigt utseende. Detta varumärke krävdes för att införliva dessa värden i sin logotyp och varumärkesapplikationer för att återspegla filosofin för detta unika boende. Det resulterar i en logotyp som blandar ett klassiskt teckensnitt, påminner om de gamla dörrenumren, med modern typografi och en detalj av en stiliserad sängikon i L of Real.

Bostad

Panorama Villa

Bostad Med undantag för strukturen i en typisk Mani-by är konceptet tänkt som en serie individuella stenfragment som kretsar kring atrium, entré och bostadsutrymmen. De grova volymerna i bostaden öppnar en dialog med sin naturliga omgivning, medan rytmen i deras öppningar antingen säkerställer integritet eller bjuder in i panoramautsikt över horisonten och bygger en direkt upplevelse av successiva och olika berättelser. Villan ligger i Navarino Residences, en samling lyxvillor för privat ägande i hjärtat av Navarino Dunes Resort.

Bayersk Ölförpackningsdesign

AEcht Nuernberger Kellerbier

Bayersk Ölförpackningsdesign Under medeltiden låter lokala bryggerier låta sin öl åldras i över 600 år gamla klippkällare under slottet i Nürnberg. För att hedra denna historia tar förpackningen av "AEcht Nuernberger Kellerbier" en autentisk blick tillbaka i tiden. Ölmärket visar en handritning av slottet som sitter på stenar och en trätunna i källaren, inramad av teckensnitt i vintagestil. Förseglingsetiketten med företagets varumärke "St. Mauritius" och den kopparfärgade kronkorken förmedlar hantverk och förtroende.

Försäljningscenter

Xi’an Legend Chanba Willow Shores

Försäljningscenter Designen kombinerar nordöstra folk med mildhet och nåd i Syd för att låta livet fullt av inkluderande. Den smarta designen och den kompakta layouten utökar interiörarkitekturen. Designern använder enkla och internationella designkunskaper med rena element och vanliga material, vilket gör utrymmet naturligt, lugnt och unikt. Designen är ett försäljningscenter på 600 kvadratmeter, det syftar till att designa ett modernt orientaliskt yrkesförsäljningscenter som gör invånarnas hjärta tyst och kasserar utsidan bullrigt. Håll dig långsam och njut av skönhetslivet.