Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Priset

Nagrada

Priset Denna design är realiserad för att bidra till normalisering av livet under självisolering och för att skapa en speciell utmärkelse för vinnarna av onlineturneringar. Prisets design representerar förvandlingen av en bonde till en drottning, som ett erkännande av spelarens framsteg i schack. Priset består av två platta figurer, drottningen och bonden, som sätts in i varandra på grund av smala slitsar som bildar en enda kopp. Prisdesignen är hållbar tack vare rostfritt stål och är bekväm att transportera till vinnaren via post.

Fabrik

Shamim Polymer

Fabrik Anläggningen behöver underhålla tre program inklusive produktionsanläggning och labb och kontor. Bristen på definierade funktionella program i dessa typer av projekt är orsaken till deras obehagliga rumsliga kvalitet. Detta projekt försöker lösa detta problem genom att använda cirkulationselement för att dela upp orelaterade program. Byggnadens design kretsar kring två tomma utrymmen. Dessa tomma utrymmen skapar möjligheten att separera funktionellt orelaterade utrymmen. Fungerar samtidigt som en mellangård där varje del av byggnaden är sammankopplad med varandra.

Inredning

Corner Paradise

Inredning Eftersom platsen ligger på en hörntomt i den trafiktunga staden, hur kan den hitta lugnet i det bullriga kvarteret med bibehållen golvfördelar, rumslig praktiskhet och arkitektonisk estetik? Denna fråga har gjort designen ganska utmanande i början. För att till stor del öka boendets integritet samtidigt som goda förhållanden för belysning, ventilation och fältdjup bibehålls, gjorde designern ett djärvt förslag, bygga ett inre landskap. Det vill säga att bygga en trevånings kubisk byggnad och flytta fram- och bakgårdarna till atriumet. , för att skapa ett grönska och vattenlandskap.

Bostadshus

Oberbayern

Bostadshus Designern tror att rymdens djuphet och betydelse lever i den hållbarhet som härrör från enheten av sammanhängande och medberoende människa, utrymme och miljö; Därför, med enorma originalmaterial och återvunnet avfall, materialiseras konceptet i designstudion, en kombination av hem och kontor, för en designstil av samexisterande med miljön.

Konceptuell Utställning

Muse

Konceptuell Utställning Muse är ett experimentellt designprojekt som studerar den musikaliska uppfattningen av människan genom tre installationsupplevelser som ger olika sätt att uppleva musik. Den första är rent sensationell med termoaktivt material, och den andra visar den avkodade uppfattningen av musikalisk rumslighet. Den sista är en översättning mellan notskrift och visuella former. Människor uppmuntras att interagera med installationerna och utforska musiken visuellt med sin egen uppfattning. Huvudbudskapet är att designers bör vara medvetna om hur perception påverkar dem i praktiken.

Varumärkesidentitet

Math Alive

Varumärkesidentitet Dynamiska grafiska motiv berikar inlärningseffekten av matematik i den blandade lärmiljön. Paraboliska grafer från matematiken inspirerade logotypen. Bokstäverna A och V är sammankopplade med en kontinuerlig linje, som visar samspelet mellan en pedagog och en elev. Den förmedlar budskapet att Math Alive guidar användare att bli whiz-barn i matematik. De viktigaste bilderna representerar omvandlingen av abstrakta matematiska koncept till tredimensionell grafik. Utmaningen var att balansera den roliga och engagerande miljön för målgruppen med professionalism som ett pedagogiskt teknikvarumärke.