Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Utställningsdesign

Tape Art

Utställningsdesign År 2019 utlöste Taipei ett visuellt parti av linjer, färgbitar och fluorescens. Det var Tape That Art Exhibition som organiserades av FunDesign.tv och Tape That Collective. En mängd olika projekt med ovanliga idéer och tekniker presenterades i 8 bandkonstinstallationer och ställdes ut över 40 bandmålningar, tillsammans med videor av konstnärernas arbete tidigare. De tillagde också lysande ljud och ljus för att göra evenemanget till en uppslukande konstmiljö och material som de applicerade inkluderade tygtejp, kanalband, pappersband, förpackningssalor, plastband och folier.

Frisörsalong

Vibrant

Frisörsalong Fånga essensen av botanisk bild skapades himmelträdgård genom hela gången, välkomnar genast gästerna att sola sig under, flytta åt sidan från publiken, välkomna dem från entrén. Genom att titta längre in i utrymmet sträcker sig den förträngda layouten uppåt med detaljerade gyllene touch-ups. Botaniska metaforer uttrycks fortfarande vibrerande i hela rummet och ersätter det livliga brus från gatorna, och här blir en hemlig trädgård.

Privat Bostad

City Point

Privat Bostad Designern sökte inspiration från urbana landskap. Landskap med hektiska stadsrum rymdes därmed ut till bostadsområdet, kännetecknade projektet av Metropolitan-tema. Mörka färger lyfts fram av ljus för att skapa fantastiska visuella effekter och atmosfär. Genom att anta mosaik, målningar och digitala tryck med höghus byggdes intrycket av en modern stad in i interiören. Konstruktören satsade mycket på fysisk planering, särskilt fokuserad på funktionalitet. Resultatet blev ett snyggt och lyxigt hem som var tillräckligt rymligt för att tjäna 7 personer.

Installationskonst

Inorganic Mineral

Installationskonst Lee Chi är inspirerad av djupa känslor gentemot naturen och erfarenheten som arkitekt och fokuserar på att skapa unika botaniska konstinstallationer. Genom att reflektera över artens art och undersöka kreativa tekniker förvandlar Lee livshändelser till formaliserade konstverk. Temat för denna serie av verk är att undersöka materialens natur och hur material kan rekonstrueras av det estetiska systemet och ett nytt perspektiv. Lee tror också att omdefinition och återuppbyggnad av växter och andra konstgjorda material kan göra att naturliga landskap får en emotionell inverkan på människor.

Stol

Haleiwa

Stol Haleiwa väver hållbar rotting i svepande kurvor och kastar en tydlig silhuett. De naturliga materialen hyllar hantverkstraditionen i Filippinerna, som är ombyggda för nutida tider. Ihopkopplat, eller används som ett uttalande stycke, gör designens mångsidighet denna stol att anpassa sig till olika stilar. Att skapa en balans mellan form och funktion, nåd och styrka, arkitektur och design, är Haleiwa lika bekväm som den är vacker.

Ommarknadsföring Av Företag

Astra Make-up

Ommarknadsföring Av Företag Kraften hos varumärket ligger inte bara i dess förmåga och vision, utan också i kommunikation. En lättanvänd katalog fylld med stark produktfotografering; en konsumentinriktad och tilltalande webbplats som tillhandahåller onlinetjänster och en översikt över varumärkesprodukterna. Vi utvecklade också ett visuellt språk i representationen av varumärkesupplevelsen med en modestil fotografering och en linje med färsk kommunikation i sociala medier för att skapa en dialog mellan företaget och konsumenten.

Dagens designlegende

Legendariska designers och deras prisbelönta verk.

Designlegender är extremt kända designers som gör vår värld till en bättre plats med sina goda mönster. Upptäck legendariska designers och deras innovativa produktdesign, originalkonstverk, kreativ arkitektur, enastående modedesigner och designstrategier. Njut av och utforska original designverk av prisbelönta designers, konstnärer, arkitekter, innovatörer och märken över hela världen. Bli inspirerad av kreativa mönster.