Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kalender

Calendar 2014 “Farm”

Kalender Farm-hantverkssatsen för gård är lätt att montera. Inget lim eller sax behövs. Montera genom att montera delar med samma märke. Varje djur kommer att ha en tvåmånaders kalender. Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och omvandla användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet Life with Design.

Multiaxialt Gardinväggssystem

GLASSWAVE

Multiaxialt Gardinväggssystem GLASSWAVE multiaxialt gardinväggssystem öppnar dörren till större flexibilitet när det gäller att utforma glasväggar för massproduktion. Detta nya koncept i gardinväggar är baserat på principen om vertikala mullioner med cylindriska snarare än rektangulära profiler. Detta definitivt innovativa tillvägagångssätt innebär att strukturer med multidirektionsförbindelser kan skapas, vilket ökar tiofaldigt de möjliga geometriska kombinationerna i glasväggsenheten. GLASSWAVE är ett låghus som är avsett för marknaden för distinkta byggnader med tre våningar eller mindre (majestetiska hallar, showrooms, atriums etc.)

Detaljhandelsinredning

Hiveometric - Kuppersbusch Showroom

Detaljhandelsinredning Klienten letar efter kreativ design för att representera varumärket. Namnet 'Hiveometric' bildas av två ord 'hive' och 'geometric', som helt enkelt berättar huvudkonceptet och visualiserar designen. Designen är inspirerad av märkets hjälteprodukt, en bikakeformad elektrisk spis. Tänkas som ett kluster av honungskakor, vägg- och takfunktioner i snygga ytbehandlingar som sömlöst ansluter och spelar samman komplexa geometriska former. Linjerna är känsliga och rena, vilket resulterar i en elegant modern look som symboliserar oändlig fantasi och kreativitet.

Företagsarkitektur Koncept

Pharmacy Gate 4D

Företagsarkitektur Koncept Det kreativa konceptet bygger på en kombination av materiella och immateriella komponenter, som tillsammans skapar en medieplattform. Mittpunkten för denna plattform kännetecknas av en överdimensionerad skål som en symbol för en abstrakt alkemikglas över vilken ett holografiskt diagram av en flytande DNA-sträng projiceras. Detta DNA-hologram, som i själva verket representerar parolen "Ett löfte för livet", roterar långsamt och föreslår att det är lätt att leva för en symptomfri mänsklig organisme. Det roterande DNA-hologrammet representerar inte bara livets flöde utan också förhållandet mellan ljuset och själva livet.

Kalender

Calendar 2014 “Botanical Life”

Kalender Botanical Life är en kalender som belyser vackert växtliv i ett enda ark. Öppna arket och sätt på basen för att njuta av en mängd olika pop-ups. Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och omvandla användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet Life with Design.

Meddelandekort

Pop-up Message Card “Leaves”

Meddelandekort Löv är meddelandekort med pop-up-bladmotiv. Ljusa dina meddelanden med en uttrycksfull touch av säsongsgrön. Levereras i en uppsättning av fyra olika kort med fyra kuvert. Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och omvandla användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet Life with Design.