Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Öppet Servissystem

Osoro

Öppet Servissystem OSOROs innovativa karaktär är att kombinera kvaliteten på högklassigt förglasat porslin och dess typiska elfenbensfärgade glansiga hud med den funktion som är lämplig för att bevara mat i kylen eller frysen och för matlagning med ångugn eller mikrovågsugn. Den enkla, modulära formen med sina olika element kan staplas för att spara utrymme, flexibelt kombineras och stängas med en flerfärgad silikon O-Sealer eller O-Connector så att maten förblir väl förseglad i den. OSORO kan användas universellt för att eliminera behovet av vårt dagliga liv.

Begränsad Serie Exklusiva Viner

Echinoctius

Begränsad Serie Exklusiva Viner Detta projekt är unikt på många sätt. Designen måste återspegla produktens unika karaktär - exklusivt författarvin. Dessutom var det ett krav att kommunicera den djupa betydelsen i produktens namn - superlativ, solstice, kontrast mellan natt och dag, svart och vitt, öppet och dunkelt. Designen hade för avsikt att återspegla hemligheten gömd på natten: skönheten på natthimlen som förvånar oss så mycket och den mystiska gåten dold i konstellationerna och zodiaken.

Utbildningsverktyg

Corporate Mandala

Utbildningsverktyg Företagsmandala är ett helt nytt utbildnings- och utbildningsverktyg. Det är en innovativ och unik integration av forntida mandala-princip och företagsidentitet utformad för att öka lagarbete och total affärsresultat. Dessutom är det en ny del av företagets företagsidentitet. Företagsmandala är en gruppaktivitet för team eller individuell aktivitet för chef. Det är designat specifikt för ett visst företag och det är färgat av team eller individ på gratis och intuitivt sätt där alla kan välja valfri färg eller fält.

Kranar

Electra

Kranar Electra som inte har separat handtag lockar alla på grund av dess elegans och smarta utseende är avgörande för att vara unik för kök. Dra ner den digitala diskblandaren ger användarna fri rörlighet i köken och erbjuder alternativ för två olika flödesfunktioner. På electras främre område ger en elektronisk dyna tillgång till alla funktioner, antingen när sprutan är monterad i pipen eller i din hand med bara fingertoppen du kan kontrollera.

Utställningsutrymme

Ideaing

Utställningsutrymme Detta är företagets utställningshall 2013 Guangzhou Design Week designad av C&C Design Co., Ltd. Designen disponerar snyggt utrymmet på mindre än 91 kvadratmeter, som visas av pekskärmens display och inomhusprojektorn. QR-koden som visas i ljusrutan är företagets webblänkar. Samtidigt hoppas formgivarna att utseendet på hela byggnaden kan ge människor en känsla full av vitalitet, och därför demonstrerar den kreativitet som designföretaget besitter, det vill säga "andens självständighet och idén om frihet" som förespråkas av dem. .

Taktilt Tyg

Textile Braille

Taktilt Tyg Industriell universell jacquardtextiltanke som en översättare för blinda. Detta tyg kan läsas av personer med god syn och det är avsett för dem att hjälpa de blinda som börjar tappa synen eller har synproblem; för att lära sig punktsystemet med ett vänligt och vanligt material: tyg. Det innehåller alfabetet, siffror och skiljetecken. Inga färger läggs till. Det är en produkt i grå skala som en princip utan ljusuppfattning. Det är ett projekt med social betydelse och går utöver kommersiella textilier.