Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kranar

Electra

Kranar Electra som inte har separat handtag lockar alla på grund av dess elegans och smarta utseende är avgörande för att vara unik för kök. Dra ner den digitala diskblandaren ger användarna fri rörlighet i köken och erbjuder alternativ för två olika flödesfunktioner. På electras främre område ger en elektronisk dyna tillgång till alla funktioner, antingen när sprutan är monterad i pipen eller i din hand med bara fingertoppen du kan kontrollera.

Utställningsutrymme

Ideaing

Utställningsutrymme Detta är företagets utställningshall 2013 Guangzhou Design Week designad av C&C Design Co., Ltd. Designen disponerar snyggt utrymmet på mindre än 91 kvadratmeter, som visas av pekskärmens display och inomhusprojektorn. QR-koden som visas i ljusrutan är företagets webblänkar. Samtidigt hoppas formgivarna att utseendet på hela byggnaden kan ge människor en känsla full av vitalitet, och därför demonstrerar den kreativitet som designföretaget besitter, det vill säga "andens självständighet och idén om frihet" som förespråkas av dem. .

Taktilt Tyg

Textile Braille

Taktilt Tyg Industriell universell jacquardtextiltanke som en översättare för blinda. Detta tyg kan läsas av personer med god syn och det är avsett för dem att hjälpa de blinda som börjar tappa synen eller har synproblem; för att lära sig punktsystemet med ett vänligt och vanligt material: tyg. Det innehåller alfabetet, siffror och skiljetecken. Inga färger läggs till. Det är en produkt i grå skala som en princip utan ljusuppfattning. Det är ett projekt med social betydelse och går utöver kommersiella textilier.

Kranar

Electra

Kranar Electra anses vara representant för digital användning inom armatursektorn och kombinerar tekniken med design för att betona den digitala tidsålderns design. Kranarna som inte har separat handtag lockar alla på grund av dess elegans och smarta utseende är avgörande för att vara unikt i vått område. Pekskärmsknapparna på Electra erbjuder användarna en mer ergonomisk lösning. "Eco Mind" på kranarna ger användaren maximal effektivitet när det gäller att spara. Denna funktion tillför särskilt värde till kommande generationer

Kontor

C&C Design Creative Headquarters

Kontor Det kreativa huvudkontoret för C&C Design ligger i en postindustriell verkstad. Byggnaden omvandlas från en röd tegel fabrik på 1960-talet. Med tanke på att skydda byggnadens nuvarande situation och historiska minne har designteamet försökt göra sitt bästa för att undvika skador på den ursprungliga byggnaden i inredningen. Många granar och bambu används i inredningen. Öppningen och stängningen och utbytet av utrymmen är snyggt tänkta. Belysningskonstruktionerna för olika regioner återspeglar olika visuella atmosfärer.

Gatubänk

Ola

Gatubänk Denna bänk, designad efter eko-designstrategier, tar gatumöbler till en ny nivå. Lika hemma i urbana eller naturliga omgivningar, skapar vätskelinjerna olika sittplatser inom en bänk. Materialen som används är återvunnen aluminium för basen och stål för sätet, valda för deras återvinningsbara och hållbara egenskaper; den har en ljus och beständig pulverlackerad yta idealisk för utomhusbruk i alla väder. Designad i Mexico City av Daniel Olvera, Hiroshi Ikenaga, Alice Pegman och Karime Tosca.