Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hårrätthållare

Nano Airy

Hårrätthållare Det Nano luftiga glattjärnet kombinerar nano-keramiska beläggningsmaterial med innovativ negativ järnteknologi, som snabbt ger håret försiktigt och slätt i rak form. Tack vare magnetsensorn på toppen av locket och kroppen stängs enheten av automatiskt när locket är stängt, vilket är säkert att bära med sig. Den kompakta kroppen med USB-laddningsbar trådlös design är lätt att förvara i handväska och bär, vilket hjälper kvinnor att hålla en elegant frisyr när som helst och var som helst. Det vita och rosa färgerna ger enheten en feminin karaktär.

Matlåda

The Portable

Matlåda Cateringindustrin blomstrar och takeaway har blivit en nödvändighet för moderna människor. Samtidigt har också mycket sopor genererats. Många av de matlådor som används för att hålla mat kan återvinnas, men de plastpåsar som används för att packa måltidslådorna är faktiskt icke återvinningsbara. För att minska användningen av plastpåsar kombineras måltidsboxens och plastens funktioner för att designa nya lunchlådor. Ballådan förvandlar själva delen till ett handtag som är lätt att bära och kan integrera flera måltidslådor, vilket kraftigt minskar användningen av plastpåsar för packning av måltidslådor.

Rakapparat

Alpha Series

Rakapparat Alpha-serien är en kompakt, halvprofessionell rakapparat som kan hantera grundläggande uppgifter för ansiktsvård. Också en produkt som erbjuder hygieniska lösningar med innovativ metod i kombination med vacker estetik. Enkelhet, minimalism och funktionalitet i kombination med enkel användarinteraktion bygger grundläggande i projektet. Glad användarupplevelse är nyckeln. Tips kan enkelt tas av rakapparaten och placeras i lagringsavsnittet. Bryggan är utformad för att ladda rakapparaten och rengöra spetsarna som stöds med UV-ljus inuti lagringssektionen.

Bärbar Enhet Med Flera Funktioner

Along with

Bärbar Enhet Med Flera Funktioner Projektet ger en bärbar upplevelse för utomhusmassan, som huvudsakligen är uppdelad i två delar: huvudkroppen och moduler som kan bytas. Huvudkroppen inkluderar laddnings-, tandborste- och rakningsfunktioner. Inredningen inkluderar tandborste och rakhuvud. Originalet inspiration för produkten kom från människor som älskar att resa och har sitt bagage rörigt eller förlorat, så det bärbara, mångsidiga paketet blev produkten att positionera. Nu gillar många att resa, så bärbara produkter blir valet. Denna produkt överensstämmer med marknadens efterfrågan.

Kattbädd

Catzz

Kattbädd Vid utformningen av Catzz kattbädd hämtades inspiration från både kattens och ägarnas behov och behovet av att förena funktion, enkelhet och skönhet. Medan de observerade katter inspirerade deras unika geometriska egenskaper den rena och igenkännliga formen. Några karakteristiska beteendemönster (t.ex. öronrörelse) införlivades i kattens användarupplevelse. Med tanke på ägare var målet också att skapa en möbel som de kunde anpassa och stolt visa upp. Dessutom var det viktigt att säkerställa enkelt underhåll. Allt som den eleganta, geometriska designen och den modulära strukturen möjliggör.

Omedelbar Naturlig Läppförstoringsapparat

Xtreme Lip-Shaper® System

Omedelbar Naturlig Läppförstoringsapparat Xtreme Lip-Shaper®-system är världens första kliniskt beprövade läppförstoringsapparat för läkemedel för hemmabruk. Den använder en 3.500-årig kinesisk "koppning" -metod - med andra ord sugning - i kombination med avancerad läppformningsteknik för att konturera och förstora läpparna direkt. Designen skapar hisnande en-lobad och dubbel-lobad underkant precis som Angelina Jolie. Användare kan förbättra övre eller nedre läppen separat. Konstruktionen är också byggd för att lyfta bågarna på Cupidens båge, fylla i läppgrovor för att lyfta hörnen i den åldrande munnen. Lämplig för båda könen.