Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kalender

NTT EAST 2014 Calendar “Happy Town”

Kalender Vi bygger städer med dig. Meddelandet som NTT East Japan Corporate Sales Promotion förmedlar finns i denna skrivkalender. Den övre delen av kalenderarken är en utskärning av färgglada byggnader och de överlappande bladen utgör en lycklig stad. Det är en kalender man kan njuta av att ändra landskapet i byggnadslinjen varje månad och fyller dig med en känsla av att vara lycklig hela året igenom.

Kalender

NTT COMWARE “Season Display”

Kalender Detta är en skrivkalender med en utskuren design med säsongsmotiv på utsökt prägling. Höjdpunkten i designen är när den visas, säsongsmotiven ställs in i en vinkel på 30 grader för bästa visning. Denna nya form uttrycker NTT COMWAREs nya känsla för att generera nya idéer. Tanken ägnas åt kalenderfunktionen med gott om skrivutrymme och styrda linjer. Det är bra för snabb visning och lätt att använda, med originalitet som skiljer det från andra kalendrar.

Smycken

odyssey

Smycken Den grundläggande idén om odyssey av monomer innefattar att täcka voluminösa, geometriska former med en mönstrad hud. Från detta utvecklas ett samspel mellan tydlighet och snedvridning, öppenhet och doldhet. Alla geometriska former och mönster kan kombineras efter behov, variera och kompletteras med tillägg. Denna fascinerande, enkla idé möjliggör skapandet av ett nästan outtömmande sortiment av mönster, perfekt i överensstämmelse med möjligheterna med snabb prototypning (3D-utskrift), eftersom varje kund kan få en helt individuell och unik produkt producerad (besök: www.monomer. eu-shop).

Dammskydd Och Kvast

Ropo

Dammskydd Och Kvast Ropo är ett självbalanserande dammskydd och kvastkoncept, som aldrig faller ner på golvet. Tack vare den lilla vikten på vattentanken i bottenfacket i dammskyddet håller Ropo sig själv balanserad på ett naturligt sätt. Efter att de lätt har sopat dammet med hjälp av den raka läppen på dammskyddet kan användarna knäppa kvasten och dammskivan ihop och lägga den bort som en enda enhet utan att oroen för att den någonsin faller ner. Den moderna organiska formen syftar till att skapa enkelhet i de inre utrymmena och den gungande vagga wobble-funktionen avser att underhålla användarna medan du rengör golvet.

Fåtölj

Baralho

Fåtölj Baralho fåtölj har en slående modern design sammansatt av rena former och raka linjer. Denna fåtölj är tillverkad av veck och svetsar på den borstade aluminiumplattan. Den står ut för sin djärva passform som utmanar styrkan hos materialet. Den kan samla i ett element skönhet, ljushet och linjer och vinklarnas precision.

Flaggskeppsbutiken

Lenovo

Flaggskeppsbutiken Lenovo Flagship Store syftar till att förbättra varumärkesbilden genom att ge publiken en plattform för att ansluta interaktion och dela genom livsstil, service och erfarenheter som skapas i butiken. Designkoncept är utformat baserat på uppdraget att genomföra en övergång från datortillverkare till ett ledande varumärke bland leverantörer av konsumentelektronik.