Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Automatisk Juicer-Maskin

Toromac

Automatisk Juicer-Maskin Toromac är specialdesignad med sin kraftfulla look för att få ett nytt sätt att konsumera nypressad apelsinjuice. Tillverkad för maximal extraktion av juice, det är för restauranger, cafeterior och stormarknader och dess premiumdesign ger en vänlig upplevelse som levererar smak, hälsa och hygien. Det har ett innovativt system som skär frukten vertikalt och pressar halvorna med roterande tryck. Detta innebär att maximal prestanda uppnås utan att klämma eller röra vid skalet.

Öl Etikett

Carnetel

Öl Etikett En öletikettdesign i jugendstil. Öletiketten innehåller också många detaljer om bryggningsprocessen. Designen passar också på två olika flaskor. Detta kan göras helt enkelt genom att skriva ut designen på 100 procent skärm och 70 procent storlek. Etiketten är ansluten till en databas, vilket säkerställer att varje flaska får ett unikt fyllningsnummer.

Märkesidentitet

BlackDrop

Märkesidentitet Detta är ett personligt varumärkesstrategi och identitetsprojekt. BlackDrop är en butikskedja och varumärke som säljer och distribuerar kaffe. BlackDrop är ett personligt projekt som ursprungligen utvecklades för att ställa in ton och kreativ inriktning för personlig frilans kreativ verksamhet. Denna varumärkesidentitet har skapats i syfte att positionera Aleks som en pålitlig varumärkekonsult i startgruppen. BlackDrop står för ett snyggt, modernt, öppet varumärke som syftar till att bli ett tidlöst, igenkännligt, industriledande varumärke.

Fotografiska Serier

U15

Fotografiska Serier Konstnärernas projekt drar nytta av U15-byggnadens funktioner för att skapa en förening med naturliga element som finns i den kollektiva fantasin. Genom att utnyttja byggnadens struktur och delar av den, som dess färger och former, försöker de framkalla mer detaljerade platser som den kinesiska stenskogen, American Devil Tower, som generiska naturliga ikoner som vattenfall, floder och steniga sluttningar. För att ge en annan tolkning i varje bild utforskar konstnärerna byggnaden genom en minimalistisk inställning med olika vinklar och perspektiv.

Timepiece

Argo

Timepiece Argo av Gravithin är en tidstycke vars design är inspirerad av en sextant. Den har en graverad dubbel urtavla, tillgänglig i två nyanser, Deep Blue och Black Sea, för att hedra Argo-skeppets mytiska äventyr. Hjärtat slår tack vare en schweizisk Ronda 705 kvartsrörelse, medan safirglaset och det starka borsta stålet 316L säkerställer ännu mer motstånd. Det är också 5ATM vattentåligt. Klockan finns i tre olika väskfärger (guld, silver och svart), två färgskärmar (Deep Blue och Black Sea) och sex bandmodeller, i två olika material.

Inredning

Eataly

Inredning Eataly Toronto är skräddarsydd efter nyanserna i vår växande stad och är utformad för att förbättra och förstärka sociala utbyten via den universella katalysatorn för god italiensk mat. Det är bara passande att den traditionella och bestående ”passeggiata” är inspirationen bakom designen för Eataly Toronto. Denna tidlösa ritual ser att italienare varje kväll tar sig till huvudgatan och piazza, för att promenera och umgås och ibland stanna vid barer och butiker längs vägen. Denna serie av upplevelser kräver en ny, intim gatuskala i Bloor och Bay.