Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Omklädningsrum

Sopron Basket

Omklädningsrum Sopron Basket är ett professionellt damfotbollslag baserat i Sopron, Ungern. Eftersom de är ett av de mest framgångsrika ungerska lagen med 12 nationella mästerskapstävlingar och uppnår en andra plats i Euroleague, beslutade klubbledningen att investera i ett nytt omklädningsrumskomplex för att ha en ganska prestigefylld anläggning för klubbens namn, som passar spelarens behov bättre, motivera dem och främja deras enhet.

Arkitektur Med Blandad Användning

Shan Shui Plaza

Arkitektur Med Blandad Användning Beläget i den historiska staden Xi'an, mellan affärscentrumet och floden TaoHuaTan, syftar projektet inte bara till att koppla samman det förflutna och det nuvarande, utan också urbana och naturen. Inspirerat av The Peach blossom vårens kinesiska berättelse, erbjuder projektet en paradisisk bo- och arbetsplats genom att ge en nära relation till naturen. I kinesisk kultur har bergsvattnets filosofi (Shan Shui) en väsentlig betydelse av förhållandet mellan människa och natur, och genom att dra nytta av platsens vattniga landskap erbjuder projektet utrymmen som återspeglar Shan Shui-filosofin i staden.

Sjukhus

Warm Transparency

Sjukhus Konventionellt brukar ett sjukhus vara ett utrymme som har dålig naturlig färg eller material på grund av konstgjord strukturmaterial för att förbättra funktionellt och effektiviteten. Därför känner patienterna att de skiljer sig från sitt dagliga liv. Man bör ta hänsyn till en behaglig miljö där patienter kan tillbringa och fria från stress. TSC-arkitekter tillhandahåller ett öppet, bekvämt utrymme genom att sätta ett L-format öppet takutrymme och de stora takfotarna med mycket trämaterial. Den varma transparensen i denna arkitektur förbinder människor och medicinska tjänster.

Bostadshus

Slabs House

Bostadshus Slab House var utformat för att sammansätta byggnadsmaterial, kombinera trä, betong och stål. Designen är samtidigt hypermodern men diskret. De stora fönstren är en omedelbar kontaktpunkt, men de är skyddade mot väder och gatuvy av betongplattor. Trädgårdar har mycket i fastigheten, både på markplan och på första våningen, vilket gör att beboarna kan känna sig kopplade till naturen när de interagerar med fastigheten, vilket skapar ett unikt flöde när man flyttar från ingången till vardagsområdena.

Hus

VH Green

Hus Huset är gröna i både plant och stereoskopiskt, vilket skapar en bra miljö för både invånare och staden. I den soliga asiatiska regionen är Breeze Soleil med denna grön ett mycket effektivt sätt att tänka på. Inte bara solskyddsfunktionen på sommaren utan också skydd av integritet, undvikande från gatoljud och kyleffekt genom automatisk bevattning.

Kyrka

Mary Help of Christian Church

Kyrka Med tanke på utvidgningen av det katolska samhället och ökningen av turist på Samui ön, Suratthani. Mary Hjälp av kristna kyrkans exteriör utformades i en kombinerad form av bönhänder, vinkelvingar och den Helige Andens strålar. Internt utrymme, säkerhet som i moders livmoder. Genom att använda det långa och smala ljusrummet och en stor lättviktsisolerad betongvinge som löper genom det tomma tomrummet för att skapa en skugga som fortsätter att förändras med tiden men ändå behåller den inre komforten. Minimera den symboliska dekorationen och användningen av naturligt material som ödmjukt sinnesfrid medan du ber.