Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hypercar

Brescia Hommage

Hypercar I tider med högteknologiska alla digitala prylar, planhet på pekskärmar och rationella fordon med en volym, är Brescia Hommage-projektet en gammal skolas tvåsits-hyperkarsdesignstudie som föreställs som en firande till en era där elegant enkelhet, hög beröring materialitet, rå kraft, ren skönhet och den direkta kopplingen mellan människa och maskin var spelets regel. En tid då modiga och geniala män som Ettore Bugatti själv skapade mobila enheter som förvånade världen.

Saftiga Dedikerade Växa Låda

Bloom

Saftiga Dedikerade Växa Låda Bloom är en saftig dedikerad odlingslåda som fungerar som en snygg inredning. Det ger perfekta odlingsförhållanden för suckulenter. Produktens huvudsakliga mål är att fylla den önskan och vårda vem som bor i stadsområden med mindre grön miljöåtkomst. Det urbana livet har många utmaningar i det dagliga livet. Det får människor att ignorera sin natur. Bloom syftar till att vara bron mellan konsumenterna och deras naturliga önskemål. Produkten är inte automatiserad, den syftar till att hjälpa konsumenterna. Applikationsstödet gör det möjligt för användare att vidta åtgärder med sina växter som gör att de kan vårda.

Tebryggare

Grundig Serenity

Tebryggare Serenity är en modern tebryggare som fokuserar på glad användarupplevelse. Projektet fokuserar mest på estetiska element och användarupplevelse eftersom huvudmålet föreslår att produkten skiljer sig från de befintliga produkterna. Tebryggarens brygga är mindre än kroppen som gör att produkten kan se över marken som ger unik identitet. Lätt krökt kropp i kombination med skivade ytor stöder också produktens unika identitet.

Ljuskrona

Lory Duck

Ljuskrona Lory Duck är utformad som ett upphängningssystem sammansatt av moduler tillverkade av mässing och epoxiglas, som var och en liknar en anka som glider enkelt genom svalt vatten. Modulerna erbjuder också konfigurerbarhet; med en beröring, kan alla justeras för att vända mot alla riktningar och hänga i valfri höjd. Lampans grundform föddes relativt snabbt. Men det behövde månader av forskning och utveckling med otaliga prototyper för att skapa sin perfekta balans och det bästa utseendet från alla möjliga vinklar.

Fjärilshängare

Butterfly

Fjärilshängare Fjärilshängaren fick sitt namn för sin likhet med formen av en flygande fjäril. Det är minimalistiska möbler som kan monteras på ett bekvämt sätt på grund av utformningen av de separerade komponenterna. Användare kan snabbt montera galgen med bara händer. När det är nödvändigt att flytta är det bekvämt att transportera efter demontering. Installationen tar bara två steg: 1. packa båda ramarna ihop för att bilda ett X; och gör de diamantformade ramarna på varje sida överlappade. 2. Skjut trästycket genom de överlappade diamantformade ramarna på båda sidor för att hålla ramarna

Seriehuven

Black Hole Hood

Seriehuven Denna serie huva designad av inspirering av Black Hole och Worm Hole gör produkten vacker och modern form, som allt orsakar känslomässiga känslor och prisvärd. Det gör känslomässiga stunder och enkel användning under matlagning. Det är lätt, enkelt att installera, lätt att rengöra och designat för moderna iland-kök.