Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Smaktillsats

Ajorí

Smaktillsats Ajorí är en kreativ lösning för att organisera och lagra olika kryddor, kryddor och smaktillsatser för att tillfredsställa och passa de olika kulinariska traditionerna i varje land. Dess eleganta organiska design gör det till ett skulpturellt stycke, vilket resulterar i en utmärkt prydnad att spegla som en konversationsstartare runt bordet. Paketdesignen är inspirerad av vitlökskinnet och blir ett enda förslag till miljöförpackningar. Ajorí är en miljövänlig design för planeten, inspirerad av naturen och helt gjord av naturliga material.

Multifunktionell Byggsats

JIX

Multifunktionell Byggsats JIX är ett byggsats skapat av New York-baserad bildkonstnär och produktdesigner Patrick Martinez. Det består av små modulära element som är specifikt utformade för att tillåta standard dricksugrör att anslutas tillsammans för att skapa en mängd olika konstruktioner. JIX-anslutningarna finns i platta rutnät som enkelt fästs isär, korsar varandra och låses på plats. Med JIX kan du bygga allt från ambitiösa strukturer i rumsstorlek till komplicerade bordsskulpturer, allt med JIX-kontakter och sugrör.

Badrumssamling

CATINO

Badrumssamling CATINO är född ur önskan att ge form till en tanke. Denna samling framkallar vardagens poesi genom enkla element, som tolkar befintliga arketyper av vår fantasi på ett modernt sätt. Det föreslår en återgång till en miljö med värme och soliditet, genom användning av naturligt trä, bearbetat från massivt och monterat för att förbli evigt.

Tvättställ

Angle

Tvättställ Det finns många handfat med utmärkt design i världen. Men vi erbjuder att se på den här saken från en ny vinkel. Vi vill ge möjlighet att njuta av processen med att använda diskbänken och gömma så nödvändiga men icke-estetiska detaljer som dräneringshål. "Vinkeln" är den lakoniska designen, där alla detaljer för bekvämt användning och rengöringssystem är genomtänkta. Under användningen observerar du inte avloppshålet, allt ser ut som om vattnet helt enkelt försvann. Denna effekt, associerad med en optisk illusion, uppnås genom en speciell placering av diskytorna.

Bärbar Högtalare

Ballo

Bärbar Högtalare Den schweiziska designstudion BERNHARD | BURKARD designade en unik högtalare för OYO. Högtalarens form är en perfekt sfär utan faktiskt stativ. BALLO-högtalaren lägger, rullar eller hänger för en 360-graders musikupplevelse. Designen följer principerna för minimalistisk design. Ett färgstarkt bälte smälter samman två halvkuglar. Den skyddar högtalaren och ökar bastonerna när du ligger på en yta. Högtalaren har ett inbyggt uppladdningsbart litiumbatteri och är kompatibelt med de flesta ljudenheter. 3,5 mm-uttaget är en vanlig kontakt för hörlurar. BALLO-högtalaren finns i tio olika färger.

Individuell Hemtermostat

The Netatmo Thermostat for Smartphone

Individuell Hemtermostat Termostaten för smarttelefonen presenterar en minimalistisk, elegant design, i strid med traditionella termostatkonstruktioner. Den genomskinliga kuben går från vit till färg på ett ögonblick. Allt du behöver göra är att applicera en av de 5 utbytbara färgfilmerna på enhetens baksida. Mjuk och lätt, färgen ger en delikat känsla av originalitet. Fysiska interaktioner hålls till ett minimum. En enkel touch gör det möjligt att ändra temperaturen medan alla andra kontroller görs från användarens smartphone. E-bläckskärmen vald för sin oöverträffade kvalitet och minimala energiförbrukning.