Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bäddsoffa

Umea

Bäddsoffa Umea är en mycket sexig, visuellt lätt och elegant bäddsoffa för upp till tre personer sittplatser och två personer i sovande läge. Även om hårdvaran är det klassiska klicksystemet, kommer den verkliga innovationen av detta från de sexiga linjerna och konturerna som gör detta till ett tilltalande möbel.

Solstol

YO

Solstol YO följer de ergonomiska principerna för bekväma sittplatser och rena geometriska linjer som abstrakt bildar bokstäverna "YO". Det skapar en kontrast mellan en massiv, "manlig" träkonstruktion och en lätt, transparent "kvinnlig" sammansatt trasa av sätet och rygg, tillverkat av 100% återvunnet material. Tygets spänning uppnås genom vävning av fibrer (den så kallade "korsetten"). Loungestolen kompletteras av en pall som blir ett sidobord när den roteras 90 °. Ett antal färgval gör att de båda enkelt kan passa in i interiörer i olika stilar.

Helautomatisk Tebryggare

Tesera

Helautomatisk Tebryggare Den helautomatiska Tesera förenklar processen med tepreparation och sätter ett atmosfäriskt steg för att göra teet. Det lösa teet fylls i speciella burkar där unik bryggningstid, vattentemperatur och mängden te kan justeras individuellt. Maskinen känner igen dessa inställningar och förbereder det perfekta teet helt automatiskt i den transparenta glaskammaren. När teet har hällts ut sker en automatisk rengöringsprocess. En integrerad bricka kan tas bort för servering och även användas som en liten spis. Oavsett om en kopp eller en kruka är ditt te perfekt.

Lampa

Tako

Lampa Tako (bläckfisk på japansk) är en bordslampa inspirerad av det spanska köket. De två baserna påminner träplattorna där ”pulpo a la gallega” serveras, medan dess form och det elastiska bandet framkallar en bento, den traditionella japanska lunchlådan. Dess delar är monterade utan skruvar, vilket gör det enkelt att sätta ihop. Att packas i bitar minskar också förpackning och lagringskostnader. Skarven på den flexibla polypropen lampskärmen är dold bakom det elastiska bandet. Hål som borras på basen och toppdelarna tillåter det nödvändiga luftflödet för att undvika överhettning.

Radiator

Piano

Radiator Inspirationen till denna design kom från Love for Music. Tre olika värmeelement kombinerade, som liknar en pianotangent, skapar en komposition som ser ut som ett pianotangentbord. Radiatorns längd kan variera beroende på rymdets egenskaper och förslag. Den konceptuella idén har inte utvecklats till produktion.

Ljusstakar

Hermanas

Ljusstakar Hermanas är en familj av träljushållare. De är som fem systrar som är redo att hjälpa dig att skapa en mysig atmosfär. Varje ljusstake har en unik höjd, så att du kan simulera ljuseffekten för ljusstorlekar i olika storlekar genom att helt enkelt använda standard telys. Dessa ljusstakar är gjorda av vänd bok. De är målade i olika färger så att du kan skapa din egen kombination för att passa din favoritplats.