Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Vas

Flower Shaper

Vas Dessa serier av vaser är resultatet av att experimentera med kapacitet och begränsningar av lera och en egenbyggd 3D-lera-skrivare. Lera är mjukt och böjligt när det är vått, men blir hårt och sprött när det är torrt. Efter uppvärmning i en ugn förvandlas lera till ett hållbart, vattentätt material. Fokus ligger på att skapa intressanta former och strukturer som antingen är svåra och tidskrävande att göra eller till och med inte görbara med traditionella metoder. Materialet och metoden definierade strukturen, strukturen och formen. Alla arbetar tillsammans för att forma blommorna. Inga andra material tillsattes.

Leksak

Mini Mech

Leksak Mini Mech är inspirerad av modulära strukturer och är en samling transparenta block som kan monteras i komplexa system. Varje block innehåller en mekanisk enhet. På grund av den universella utformningen av kopplingar och magnetiska kontakter kan en oändlig variation av kombinationer göras. Denna design har både utbildnings- och rekreationsändamål samtidigt. Det syftar till att utveckla skapandet av kraften och gör det möjligt för unga ingenjörer att se den verkliga mekanismen för varje enhet individuellt och kollektivt i systemet.

Kran

Aluvia

Kran Aluvia's design hämtar inspiration i alluvial erosion, vatten formar mjuka silhuetter på klipporna genom tid och uthållighet; precis som flodstrandstenar, förfördelar mjukheten och de vänliga kurvorna i handtagsdesign användaren till en enkel åtgärd. De noggrant utformade övergångarna gör att ljuset kan flyta flytande längs ytorna, vilket ger varje produkt ett harmoniskt utseende.

Laptop Bord

Ultraleggera

Laptop Bord I användarens bostadsområde kommer den att kunna utföra uppgiften att ett soffbord och tillgodose behoven att sätta, lämna, med tanke på ett antal objekt; Det är inte bara utformat för bärbar dator, utan kan vara mindre specifikt för bärbar dator. Det kan tillåta olika sittplatser utan att begränsa rörligheten vid användning på knä; Kort sagt, en hemmöbler som inte är avsedd att användas på knäna men som fortfarande rekommenderas att använda i stunder som finns i sittaggregat som sätesoffor på kort sikt.

Stol

Stocker

Stol Stocker är en sammansmältning mellan en pall och en stol. De lätta stapelbara trästolarna är lämpliga för privata och halvfaciliteter. Dess uttrycksfulla form understryker skönheten i lokalt virke. Den komplicerade strukturella konstruktionen och konstruktionen gör det möjligt med en materialtjocklek på 8 mm av 100 procent massivt trä att skapa en robust men lätt artikel som endast väger 2300 Gramm. Stockers kompakta konstruktion möjliggör utrymmesbesparande lagring. Staplat på varandra kan det enkelt förvaras och på grund av dess innovativa design kan Stocker skjutas helt under ett bord.

Soffbord

Drop

Soffbord Drop som produceras av trä och marmormästare noggrant; består av lackkropp på massivt trä och marmor. Marmorens specifika struktur separerar alla produkter från varandra. Utrymme delar av droppe soffbord hjälper till att organisera småhus tillbehör. En annan viktig egenskap hos designen är enkel rörlighet som tillhandahålls av dolda hjul belägna under kroppen. Denna design gör det möjligt att skapa olika kombinationer med marmor och färgalternativ.