Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Rörlig Paviljong

Three cubes in the forest

Rörlig Paviljong Tre kuber är enheten med de olika egenskaperna och funktionerna (lekredskap för barn, offentliga möbler, konstföremål, meditationsrum, bersåer, små rastplatser, väntrum, stolar med tak), och kan ge människor fräscha rumsliga upplevelser. Tre kuber kan enkelt transporteras med en lastbil på grund av storleken och formen. När det gäller storlek, installation (lutningen), sittytor, fönster etc. är varje kub karaktäristiskt utformad. Tre kuber refererar till japanska traditionella miniutrymmen som teceremonirum, med variation och rörlighet.

Multifunktionellt Komplex

Crab Houses

Multifunktionellt Komplex På den stora slätten i det schlesiska låglandet står ett magiskt berg ensamt, täckt av mystik dimma, och tornar upp sig över den pittoreska staden Sobotka. Där, mitt i naturliga landskap och legendariska lägen, planeras Crab Houses-komplexet: ett forskningscenter att vara. Som en del av stadens vitaliseringsprojekt är det tänkt att släppa lös kreativitet och innovativitet. Platsen samlar forskare, konstnärer och lokalsamhället. Formen på paviljongerna är inspirerad av krabbor som kommer in i ett porlande gräshav. De kommer att vara upplysta på natten, som liknar eldflugor som svävar över staden.

Bord

la SINFONIA de los ARBOLES

Bord Bordet la SINFONIA de los ARBOLES är ett sökande efter poesi i design... En skog sett från marken är som kolonner som bleknar bort mot himlen. Vi kan inte se dem från ovan; skogen från ett fågelperspektiv liknar en slät matta. Vertikalitet blir horisontell och förblir fortfarande enhetlig i sin dualitet. På samma sätt, bordet la SINFONIA de los ARBOLES, för tankarna till trädens grenar som bildar en stabil bas för en subtil bänkskiva som utmanar tyngdkraften. Bara här och där flimrar solens strålar genom trädens grenar.

Apotek

Izhiman Premier

Apotek Den nya Izhiman Premier-butiksdesignen utvecklades kring att skapa en trendig och modern upplevelse. Designern använde en annan blandning av material och detaljer för att servera varje hörn av de visade föremålen. Varje visningsområde behandlades separat genom att studera materialegenskaperna och de visade varorna. Skapa en blandning av material som blandar sig mellan Calcuttamarmor, Valnötsträ, Ekträ och Glas eller Akryl. Som ett resultat baserades upplevelsen på varje funktion och klientpreferenser med en modern och elegant design som är kompatibel med de visade föremålen.

Konstuppskattning

The Kala Foundation

Konstuppskattning Det har länge funnits en global marknad för indiska målningar, men intresset för indisk konst har släpat efter i USA. För att skapa medvetenhet om olika stilar av indiska folkmålningar, har Kala Foundation etablerats som en ny plattform för att visa upp målningarna och göra dem mer tillgängliga för en internationell marknad. Grunden består av en webbplats, mobilapp, utställning med redaktionella böcker och produkter som hjälper till att överbrygga klyftan och koppla dessa målningar till en större publik.

Belysning

Mondrian

Belysning Upphängningslampan Mondrian når känslor genom färger, volymer och former. Namnet leder till dess inspiration, målaren Mondrian. Det är en upphängningslampa med rektangulär form i en horisontell axel byggd upp av flera lager färgad akryl. Lampan har fyra olika vyer som drar fördel av interaktionen och harmonin som skapas av de sex färgerna som används för denna komposition, där formen avbryts av en vit linje och ett gult lager. Mondrian avger ljus både uppåt och nedåt och skapar diffus, icke-invasiv belysning, justerad med en dimbar trådlös fjärrkontroll.