Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Automatiserad Immigrationsterminal

CVision MBAS 2

Automatiserad Immigrationsterminal MBAS 2 designades för att trotsa säkerhetsprodukternas natur och minimera hot och rädsla för både tekniska och psykologiska aspekter. Dess design omfortolkar bekanta hemdatorelement för att ge en användarvänlig look för landsbygdsmedborgare runt Thailands gräns. Röst och bild på skärmen guide första gången användare steg för steg genom processen. Den dubbla färgtonen på fingeravtryckssidan indikerar tydligt skanningszoner. MBAS 2 är en unik produkt som syftar till att förändra vårt gränsöverskridande sätt, vilket möjliggör flera språk och en vänlig, icke-diskriminerande användarupplevelse.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: I showroom finns träningskor och sportutrustning, som tillverkades med injektionsteknologi. Platsen ser ut som tillverkad med pressning av formsprutning. I tillverkningsmetoden på platsen, möbler som om de samlats med tillverkade i formsprutning för att generera helheten. Grova syspår som i taket mjukar all teknologisk synlighet.

Stol

SERENAD

Stol Jag respekterar alla slags stolar. Enligt min mening är stolen en av de viktigaste och mest klassiska och speciella sakerna inom interiördesign. Idén med Serenad-stol kommer från en svan på vattnet som vände och satte ansiktet mellan vingarna. Kanske är den glänsande och snygga ytan i Serenad-stol med annorlunda och speciell design den gjord endast för mycket speciella och unika platser.

Fåtölj

The Monroe Chair

Fåtölj Slående elegans, enkelhet i idé, bekväm, designad med hållbarhet i åtanke. Monroe-stolen är ett försök att drastiskt förenkla tillverkningsprocessen för att få fram en fåtölj. Den utnyttjar potentialen hos CNC-teknik för att upprepade gånger klippa ut ett platt element från MDF, dessa element sprids sedan runt en central axel för att forma en komplex krökt fåtölj. Bakbenet förändras gradvis i ryggstödet och armstödet i frambenet, vilket skapar en distinkt estetik som helt definieras av tillverkningsprocessens enkelhet.

Parkbänk

Nessie

Parkbänk Detta projekt är baserat på konceptidéen "Drop & Forget", det vill säga enkel installation på plats med lägsta installationskostnader i förhållande till de befintliga infrastrukturerna i en stadsmiljö. Robust betongvätska bildar, noggrant balanserad, skapar en omfattande och bekväm sittupplevelse.