Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Klocka

Zeitgeist

Klocka Klockan återspeglas zeitgeist, som är förknippad med smarta, tekniska och hållbara material. Produktens högteknologiska yta representeras av en semi torus kolkropp och tidsdisplay (ljushål). Kol ersätter metalldel, som en relik från det förflutna och betonar funktionsdelen av klockan. Frånvaron av central del visar att innovativ LED-indikering ersätter klassisk klockmekanism. Mjukt bakgrundsbelysning kan justeras under deras ägares favoritfärg och en ljussensor övervakar belysningens styrka.

Robotfordon

Servvan

Robotfordon Det är ett servicefordon för resursbaserad ekonomi som bildar ett nätverk med andra fordon. Ett enda system gör det möjligt att kommunicera med varandra, vilket ökar effektiviteten i persontransporter, liksom en ökning av effektiviteten på grund av rörelsen i vägtåget (minskning av FX-faktor, avståndet mellan fordon). Bilen har obemannad kontroll. Fordonet är symmetriskt: billigt att producera. Den har fyra svängbara motorhjul och möjligheten att vända rörelse: manöver med stora dimensioner. Ombordstigning gentemot förbättrar passagerarnas kommunikation.

Matmatare

Food Feeder Plus

Matmatare Food Feeder Plus hjälper inte bara barnen att äta ensamma utan innebär också mer självständighet för föräldrarna. Bebisar kan hålla sig själva och suga och tugga efter att du har krossat mat tillagad av föräldrar. Food Feeder Plus har en större, flexibel silikonsäck för att tillfredsställa bebisens växande aptit. Det är en utfodring som är nödvändig för att små ska kunna utforska och njuta av färsk fast mat säkert. Maten behöver inte rengöras. Lägg bara maten i silikonsäcken, stäng snäpplåset och spädbarn kan njuta av självmatning med färsk mat.

Konstgjord Topografi

Artificial Topography

Konstgjord Topografi Stora möbler som en grotta Detta är det prisbelönta projektet som vann Grand Prize of Art i Container International Competition. Min idé är att hålla ut volymen inuti en behållare för att bygga amorft utrymme som en grotta. Den är gjord av endast plastmaterial. Cirka 1000 ark av det mjuka plastmaterialet med en tjocklek på 10 mm skars i konturlinjeform och laminerades som stratum. Detta är inte bara konst utan också stora möbler. Eftersom alla delar är mjuka som en soffa, och en person som kommer in i detta utrymme kan koppla av genom att hitta den plats som är lämplig för sin egen kropp.

Inre Utrymme

Chua chu kang house

Inre Utrymme Akupunkturpunkten i detta hus var att ansluta det slutna området till en helt ny visuell tystnad. Genom att göra dessa återställs viss historisk och rå charm för att skydda husets tomhet. Det nya boendet avslutas med en överraskning av interiören inom ett interiör; torrt och vått kök i ett kök och matsal i ett kök. Boytan avbröts också av en imponerande konstattack som snart har blivit den elektriska ledningen personliga bostäder. För att komplettera den övergripande betoningen krävs det skivor med varmt ljus för att färga över alla färgväggar.

Kalender

Calendar 2014 “Town”

Kalender Town är ett pappershantverkssats med delar som fritt kan monteras i en kalender. Sätt ihop byggnader i olika former och njut av att skapa din helt egen lilla stad. Kvalitetsdesign har makten att ändra rymden och omvandla användarnas sinnen. De erbjuder komfort att se, hålla och använda. De är genomsyrade av lätthet och ett överraskande element, berikande utrymme. Våra originalprodukter är designade med begreppet Life with Design.