Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Keramik

inci

Keramik En spegel av elegans; Inci återspeglar skönheten i en pärla med svarta och vita alternativ och är det rätta valet för de som önskar spegla adeln och elegansen i rymden. Inci-linjer tillverkas i storlekar 30 x 80 cm och bär den vita och svarta klassigheten till vardagsrummen. Tillverkas med digital tryckteknologi, en tredimensionell design.

Färdskrivare Programmerare

Optimo

Färdskrivare Programmerare Optimo är en banbrytande pekskärmsprodukt för programmering och kalibrering av alla digitala färdskrivare monterade på kommersiella fordon. Med fokus på hastighet och användarvänlighet, kombinerar Optimo trådlös kommunikation, produktapplikationsdata och en mängd olika sensoranslutningar till en bärbar enhet för användning i fordonshytten och verkstaden. Utformat för optimal ergonomi och flexibel positionering, dess arbetsdrivna gränssnitt och innovativa hårdvara förbättrar dramatiskt användarens upplevelse och tar programmering av färdskrivare i framtiden.

Organisk Olivolja

Epsilon

Organisk Olivolja Epsilon olivolja är en produkt med begränsad upplaga från ekologiska olivlundar. Hela produktionsprocessen utförs för hand med traditionella metoder och olivoljan flaskas ofiltrerad. Vi designade detta paket för att säkerställa att de känsliga komponenterna i mycket näringsrik produkt kommer att tas emot av konsumenten från fabriken utan några förändringar. Vi använder flaskan Quadrotta skyddad med en wrap, bunden av läder och placerad i en handgjord trälåda, förseglad med tätande vax. Så konsumenterna vet att produkten kom direkt från fabriken utan ingripande.

Laboratoriet Vattenreningssystem

Purelab Chorus

Laboratoriet Vattenreningssystem Purelab Chorus är det första modulära vattenreningssystemet designat för att passa individuella laboratoriebehov och utrymme. Den levererar alla kvaliteter av renat vatten och ger en skalbar, flexibel, anpassad lösning. Modulelement kan distribueras över hela laboratoriet eller anslutas till varandra i ett unikt tornformat, vilket minimerar systemets fotavtryck. Haptiska kontroller erbjuder mycket kontrollerbara dispensflödeshastigheter, medan en halo av ljus indikerar Chorus status. Ny teknik gör Chorus till det mest avancerade systemet tillgängligt, vilket minskar miljöpåverkan och driftskostnader.

Fartygsstyrsystem

GE’s New Bridge Suite

Fartygsstyrsystem GEs modulära fartygsstyrsystem är utformat för att passa både stora och lätta fartyg, vilket ger intuitiv kontroll och tydlig visuell feedback. Ny positioneringsteknologi, motorkontrollsystem och övervakningsanordningar gör det möjligt för fartyg att manövreras exakt i trånga utrymmen, samtidigt som belastningen på föraren minskar eftersom komplexa manuella kontroller ersätts med ny pekskärmsteknik. En justerbar skärm minskar reflektioner och optimerar ergonomi. Alla konsoler har integrerade handtag för användning i grova hav.