Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Isform

Icy Galaxy

Isform Naturen har alltid varit en av de viktigaste inspirationskällorna för designers. Idén kom till designerns tankar genom att titta på rymden och bilden av Milk Way Galaxy.Den viktigaste aspekten i denna design var att skapa en unik form. Många mönster som finns på marknaden fokuserar på att göra den mest tydliga isen, men i den presenterade designen fokuserade designarna avsiktligt på de former som är gjorda av mineralerna medan vattnet förvandlas till is, för att bli mer tydliga formgivarna förvandlade en naturlig defekt till en vacker effekt. Denna design skapar en spiralformad sfärisk form.

Cigarettfilter

X alarm

Cigarettfilter X-larm, är ett larm för rökare att få dem att inse vad de gör mot sig själva medan de gör det. Denna design är en ny generation cigarettfilter. Denna design kan vara en bra ersättning för dyra reklam mot rökning och den har mer inflytande på rökarnas sinne än någon annan negativ reklam. Det har en mycket enkel struktur, filtren är stämplade med ett osynligt bläck som täcker skissens negativa område och med varje puff kommer skissen att bli tydligare så med varje puff ser du att ditt hjärta blir mörkare och du vet vad som händer med dig.

Transformerande Cykelparkering

Smartstreets-Cyclepark™

Transformerande Cykelparkering Smartstreets-Cyclepark är en mångsidig, strömlinjeformad cykelparkeringsanläggning för två cyklar som passar på några minuter för att möjliggöra snabb förbättring av cykelparkeringsanläggningar i urbana områden utan att lägga till röran i gatuscenen. Utrustningen hjälper till att minska cykelstölden och kan installeras på även de smalaste gatorna och släpper nytt värde från befintlig infrastruktur. Tillverkad av rostfritt stål kan utrustningen RAL-färgmatchas och märkes för lokala myndigheter eller sponsorer. Det kan också användas för att identifiera cykelvägar. Den kan konfigureras så att den passar alla storlekar och kolumner.

Magnesiumförpackning

Kailani

Magnesiumförpackning Arome Agencys verk på den grafiska identiteten och den konstnärliga linjen för Kailani-förpackningar är baserade på minimal och ren design. Denna minimalism är i linje med produkten som bara har en ingrediens, magnesium. Den valda typografin är stark och typad. Det kännetecknar både styrkan hos mineralmagnesium och produktens styrka, vilket återställer vitalitet och energi för konsumenterna.

En Flaska Vin

Gabriel Meffre

En Flaska Vin Aroma skapar den grafiska identiteten för samlarens skål Gabriel Meffre som firar 80 år. Vi arbetade med en karakteristisk design från tidens 30-tal, symboliserad grafiskt av en kvinna med ett glas vin. Färgplåtarna som används accenteras av prägling och het foliestansning för att accentuera samlarens sida av kollektionen.

Livsmedelsförpackningar

Chips BCBG

Livsmedelsförpackningar Utmaningen för att förverkliga chipförpackningar av märket BCBG bestod i att genomföra en serie förpackningar i tillräcklig utsträckning med märkets universum. Förpackningarna måste vara både minimalistiska och moderna, samtidigt som de hade denna artisanala touch av chips och den trevliga och sympatiska sidan som ger karaktärerna med pennan. Aperitiven är ett gemytligt ögonblick som måste känna på förpackningen.