Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Stadionsgästfrihet

San Siro Stadium Sky Lounge

Stadionsgästfrihet Projektet med de nya Sky-loungerna är bara det första steget i det enorma renoveringsprogrammet som AC Milan och FC Internazionale, tillsammans med Milanos kommun, genomför med syftet att omvandla San Siro-stadion till en multifunktionell anläggning som kan vara värd för alla de viktiga händelserna som Milano kommer att möta under det kommande EXPO 2015. Efter framgången med skybox-projektet har Ragazzi & Partners genomfört idén att skapa ett nytt koncept med gästfrihetsutrymmen ovanpå den stora grand standen på San Siro Stadium.

Belysningsstruktur

Tensegrity Space Frame

Belysningsstruktur Tensegrity rymdramsljuset använder RBFullers princip om "Mindre för mer" för att producera en ljusarmatur med endast dess ljuskälla och elektriska ledningar. Draghållfasthet blir det strukturella sättet som både arbetar ömsesidigt i komprimering och spänning för att producera ett till synes diskontinuerligt ljusfält som endast definieras av dess strukturella logik. Dess skalbarhet och produktionsekonomi talar till en vara med oändlig konfiguration vars lysande form graciöst motstår tyngdekraften med en enkelhet som bekräftar vår epokens paradigm: Att uppnå mer medan man använder mindre.

Cabriolet För Utbildning

Pupil 108

Cabriolet För Utbildning Elev 108: Den billigaste konvertibla enheten Windows 8 för utbildning. Ett nytt gränssnitt och en helt ny erfarenhet av lärande. Eleven 108 har både båda surfplattor och bärbara datorer och växlar mellan de två för att förbättra prestandan inom utbildning. Windows 8 öppnar upp nya inlärningsmöjligheter, vilket gör det möjligt för elever att dra full nytta av pekskärmsfunktionen och de otaliga apparna. En del av Intel® Education Solutions, Pupil 108 är den mest prisvärda och lämpliga lösningen för klassrum över hela världen.

Matbord

Chromosome X

Matbord Ett matbord utformat för att ge plats för åtta personer, som samverkar i pilarrangemang. Överst är ett abstrakt X, gjord av två olika stycken som accentueras av en djup linje, medan samma abstrakta X återspeglas på golvet med basstrukturen. Den vita strukturen är gjord av tre olika delar för enkel montering och transport. Dessutom valdes kontrasten av teakfiner i toppen och vit för basen för att lätta ned den undre delen vilket gav mer betoning på den oregelbundet formade toppen, vilket sålunda ger ett antydande för olika interaktion mellan användarna.

Optisk Installation

Opx2

Optisk Installation Opx2 är en optisk installation som utforskar ett symbiotiskt förhållande mellan natur och teknik. En relation där mönster, upprepning och rytm beskriver både naturliga formationer och operationer av dataprocesser. Installationerna exklusiva geometri, momentant opacitet och / eller densitet liknar fenomenet körning med ett kornfält eller förklaras i teknik när man tittar på binär kod. Opx2 bygger komplex geometri och utmanar den uppfattningen av volym och rymd.

Avtagbar Enhet För Utbildning

Unite 401

Avtagbar Enhet För Utbildning Unite 401: The perfect duo for Education. Låt oss prata om teamarbete. Med en otroligt mångsidig 2-i-1-design är Unite 401 den perfekta studentenheten för samarbetsinlärningsmiljöer. Kombinationen av en surfplatta och en bärbar dator levererar den mest kraftfulla mobila lösningen för utbildning, med hjälp av mgseries säker design till det smartaste priset.