Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bärbar Ultraljudsviktdetektor

Prisma

Bärbar Ultraljudsviktdetektor Prisma är designad för icke-invasiv materialtestning i de mest extrema miljöer. Det är den första detektorn som införlivar avancerad realtidsavbildning och 3D-skanning, vilket gör feltolkningen mycket enklare, vilket minskar teknikertiden på plats. Med en praktiskt taget oförstörbar kapsling och unika flera inspektionslägen kan Prisma täcka alla testapplikationer, från oljeledningar till rymdkomponenter. Det är den första detektorn med integrerad dataregistrering och automatisk generering av PDF-rapporter. Trådlös och Ethernet-anslutning gör att enheten enkelt kan uppgraderas eller diagnostiseras.

Laboratoriet Vattenreningssystem

Purelab Chorus

Laboratoriet Vattenreningssystem Purelab Chorus är det första modulära vattenreningssystemet designat för att passa individuella laboratoriebehov och utrymme. Den levererar alla kvaliteter av renat vatten och ger en skalbar, flexibel, anpassad lösning. Modulelement kan distribueras över hela laboratoriet eller anslutas till varandra i ett unikt tornformat, vilket minimerar systemets fotavtryck. Haptiska kontroller erbjuder mycket kontrollerbara dispensflödeshastigheter, medan en halo av ljus indikerar Chorus status. Ny teknik gör Chorus till det mest avancerade systemet tillgängligt, vilket minskar miljöpåverkan och driftskostnader.

Kreditkortslojalitetsprogram

Education Currency

Kreditkortslojalitetsprogram Detta är ett co brand bankkortslojalitetsprogram sponsrat mellan emittentbank och partnerutbildningsinstitution som ger belöningar i form av rättigheter för inlärningstider som ackumuleras till större enheter som är kredittimmarättigheter som kortinnehavaren ges med hans utgifter med kort, ackumulerade kredittimmarättigheter kommer lösas in när han tar utbildning på denna partnerutbildningsinstitution. I gengäld för givna kredittidsrättigheter kommer banken att göra avtal om utbytesavgifter med denna institution. Projektmålet är att ekonomiskt stödja människor att uppnå utbildningsmål och utbildningssektor.

Introduktionsutrymme För Klockmässa

Salon de TE

Introduktionsutrymme För Klockmässa En introduktionsutrymme på 1900m2 krävdes innan besökare utforskade de 145 internationella klockmärkena inom Salon de TE. För att fånga besökarens fantasi om lyxig livsstil och romantik utvecklades en "Deluxe Train Journey" som huvudkoncept. För att skapa dramatisering omvandlades mottagningskonkursen till ett dagtidstesttema tillsammans med interiörhallens kvällstågplattformsscen med livsstorliga tågvagnsfönster som avger berättande grafik. Slutligen öppnar en multifunktionell arena med en scen upp för de olika märkesutställningarna.

Turistattraktion

In love with the wind

Turistattraktion Castle Förälskad i vinden är ett 1900-talsbostad som ligger inom ett landskap på 10 tunnland nära byn Ravadinovo, ett område i hjärtat av berget Strandza. Besök och njut av världsberömda samlingar, fantastisk arkitektur och inspirerande familjehistorier. Koppla av bland idylliska trädgårdar, njut av skogsmarker och promenader vid sjön och känna sagan.

Turistattraktion

The Castle

Turistattraktion Slottet är ett privat projekt som startades för tjugo år sedan 1996 från en dröm från barndomen om att bygga ett eget slott, samma som i sagorna. Designern är också en arkitekt, konstruktör och landskapsdesigner. Projektets huvudtanke är att skapa en plats för familjens rekreation, som en turistattraktion.