Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Bageriets Visuella Identitet

Mangata Patisserie

Bageriets Visuella Identitet Mångata visualiseras på svenska som en romantisk scen, den glittrande, vägliknande reflektionen av månen skapar på natthavet. Scenen är visuellt tilltalad och tillräckligt speciell för att skapa varumärkesbilden. Färgpaletten, svart och guld, imiterar atmosfären i det mörka havet, gav också märket en mystisk, lyxig touch.

Projektnamn : Mangata Patisserie, Designers namn : M — N Associates, Kundens namn : M — N Associates.

Mangata Patisserie Bageriets Visuella Identitet

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.