Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ring

Arch

Ring Designern får inspiration från formen av bågsstrukturer och regnbåge. Två motiv - en bågeform och en droppform, kombineras för att skapa en enda 3-dimensionell form. Genom att kombinera minimala linjer och former och använda enkla och vanliga motiv är resultatet en enkel och elegant ring som görs djärv och lekfull genom att ge utrymme för energi och rytm att flöda. Från olika vinklar förändras ringens form - droppformen betraktas från framvinkeln, bågeformen ses från sidovinkeln och ett kors ses från toppvinkeln. Detta ger stimulering för bäraren.

Ring

Touch

Ring Med en enkel gest förmedlar en beröringshandling rika känslor. Genom Touch-ringen syftar designern att förmedla denna varma och formlösa känsla med kall och solid metall. 2 kurvor förenas för att bilda en ring som föreslår 2 personer som håller händerna. Ringen ändrar sin aspekt när dess position roteras på fingret och betraktas från olika vinklar. När de anslutna delarna är placerade mellan dina fingrar visas ringen antingen gul eller vit. När de anslutna delarna är placerade på fingret kan du njuta av både gul och vit färg tillsammans.

Strukturring

Spatial

Strukturring Konstruktionen innehåller en metallramstruktur där druzy hålls på ett sådant sätt att det betonas både på stenen såväl som metallramstrukturen. Strukturen är ganska öppen och ser till att stenen är designens stjärna. Den oregelbundna formen av druzy och metallbollar som håller strukturen samman ger lite mjukhet i designen. Den är djärv, vild och bärbar.

Plaggdesign

Sidharth kumar

Plaggdesign NS GAIA är en modern damkläder etikett med ursprung från New Delhi som är rik på unik design och tyg tekniker. Varumärket är en stor förespråkare för medveten produktion och allting upp cykling och återvinning. Betydelsen av denna faktor återspeglas i namnpelarna, 'N' och 'S' i NS GAIA som står för Natur och hållbarhet. NS GAIA: s strategi är "less is more". Etiketten spelar en aktiv roll i den långsamma rörelsen genom att se till att miljöpåverkan är minimal.

Örhängen

Van Gogh

Örhängen Örhängen inspirerade av mandelträdet i blomning målade av Van Gogh. Delikatesserna av grenarna reproduceras av känsliga kedjor av Cartier-typ som, liksom grenarna, svänger med vinden. De olika nyanserna av olika ädelstenar, från nästan vit till en mer intensiv rosa, representerar blommans nyanser. Klustret med blommande blommor representeras med olika skärstenar. Tillverkad med 18k guld, rosa diamanter, morganiter, rosa safirer och rosa turmaliner. Polerad och strukturerad finish. Mycket lätt och med perfekt passform. Detta är vårens ankomst i form av en juvel.

Handväskor

Qwerty Elemental

Handväskor Precis som skrivmaskinens designutveckling visar övergången från en mycket komplex visuell form till den renfodrade, enkla geometriska formen, är Qwerty-elemental förkroppsligandet av styrka, symmetri och enkelhet. Konstruktiva ståldelar tillverkade av olika hantverkare är en distinkt visuell egenskap hos produkten, vilket ger väskan ett arkitektoniskt utseende. Väskans väsentliga kännetecken är två skrivmaskinnycklar som tillverkas själv och monteras av designern själv.