Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Fåtölj

The Monroe Chair

Fåtölj Slående elegans, enkelhet i idé, bekväm, designad med hållbarhet i åtanke. Monroe-stolen är ett försök att drastiskt förenkla tillverkningsprocessen för att få fram en fåtölj. Den utnyttjar potentialen hos CNC-teknik för att upprepade gånger klippa ut ett platt element från MDF, dessa element sprids sedan runt en central axel för att forma en komplex krökt fåtölj. Bakbenet förändras gradvis i ryggstödet och armstödet i frambenet, vilket skapar en distinkt estetik som helt definieras av tillverkningsprocessens enkelhet.

Parkbänk

Nessie

Parkbänk Detta projekt är baserat på konceptidéen "Drop & Forget", det vill säga enkel installation på plats med lägsta installationskostnader i förhållande till de befintliga infrastrukturerna i en stadsmiljö. Robust betongvätska bildar, noggrant balanserad, skapar en omfattande och bekväm sittupplevelse.

Förpackning

KRYSTAL Nature’s Alkaline Water

Förpackning KRYSTAL-vattnet kännetecknar essensen av lyx och wellness i en flaska. KRYSTAL-vattnet har ett alkaliskt pH-värde mellan 8 och 8,8 och en unik mineralkomposition, i en ikonisk kvadratisk genomskinlig prisflaska som liknar en glittrande kristall och inte äventyrar kvalitet och renhet. Varumärkeslogotypen KRYSTAL presenteras subtilt på flaskan, vilket accentuerar en extra touch av lyxupplevelsen. Förutom den visuella påverkan av flaskan, är de fyrkantiga PET- och glasflaskorna återvinningsbara, vilket optimerar förpackningsutrymmet och materialen och sänker därmed det totala kolavtrycket.

Hi-Fi Skivspelare

Calliope

Hi-Fi Skivspelare Det ultimata målet med ett Hi-Fi-vändbord är att återskapa det renaste och okontaminerade av ljud; denna essens av ljud är både terminalen och konceptet för denna design. Denna försköna tillverkade produkt är en skulptur av ljud som återger ljud. Som en skivspelare är den en av de bästa Hi-Fi-skivspelarna som finns tillgängliga och denna enastående prestanda indikeras och förstärks av dess unika form och designaspekter. gå med i form och funktion i en spirituell förening för att förkroppsliga Calliope-skivspelaren.

Örhängen Och Ring

Vivit Collection

Örhängen Och Ring Inspirerat av former som finns i naturen skapar Vivit Collection en intressant och nyfiken uppfattning av de långsträckta formerna och virvlande linjerna. Vivitstycken består av böjda 18 gult guldark med svart rodiumplätering på yttersidan. De bladformade örhängena omger öronklänningarna så att dess naturliga rörelser skapar en intressant dans mellan det svarta och guldet - gömmer sig och avslöjar det gula guldet under. Formernas sinuositet och de ergonomiska attributen i denna samling presenterar ett fascinerande spel av ljus, skuggor, bländning och reflektioner.