Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kontorsinredning

Yuli Design Studio

Kontorsinredning Det finns alltid för många röriga skyltar i vertikala, horisontella och laterala riktningar på gator som blockerar det verkliga arkitektoniska ansiktet. Detta uppmanar att överväga hur man omdefinierar skyltarna för att förbättra och uppgradera effekterna av sådana dekorativa artiklar utomhus. Inredningspunkten är att sönderdela den tidigare layouten. Naturlig belysning introduceras. En loft byggs av förhöjd utrymme. Där trapporna var ändras. Att förändra var trapporna stängde tiden för vertikala rörelser. Detta skapar en ny möjlighet utanför gamla gränser.

Frisörsalong

Taipei Eros

Frisörsalong Frisören är baserad på geometrien i svarta, vita och grå färger. Gesterna för hårklippning översätts till massering av skulpturella enheter. Det triangulära motivet formar de funktionella kuberna och planen från tak till golv genom att stapla, klippa och sy. Ljusstängerna inbäddade i skiljelinjerna bidrar till många belysningsbälten som fungerar som kompletterande belysning samtidigt som det sänkta takets tillstånd löses. De sträcker sig och slingrar sig med reflektionen av den stora spegeln, som går fritt mellan planen och den tredimensionella.

Privat Trädgård

Ryad

Privat Trädgård Utmaningen bestod i att modernisera ett gammalt hus på landet och förvandlar det till en sfär av lugn och ro, och arbetar helt och hållet med både arkitektoniska och landskapsområden. Fasaden förnyades, det civila arbetet gjordes på beläggningarna och simbassängen och stödväggarna byggdes, vilket skapade nya smidejärnverk för valv, väggar och staket. Trädgårdsskötsel, bevattning och behållaren, såväl som blixtar, möbler och tillbehör deltog också omfattande.

Café Och Restaurang

Roble

Café Och Restaurang Idén med dess design hämtades från USA: s stek och rökhus, och som ett resultat av forskningsgruppen i den första fasen beslutade forskargruppen att använda trä och läder med mörka färger som svart och grönt, tillsammans med guld och ros guld togs med ett varmt och lätt lyxljus. Egenskaperna hos designen är 6 stora hängande ljuskronor som består av 1200 handgjorda anodiserat stål. Förutom bardisken på 9 meter, som täcks av ett paraply på 275 centimeter som består av vackra och olika flaskor, utan något stöd täcker bardisken.

Högtalare

Sperso

Högtalare Sperso kommer från två ord från Sperm och Sound. Den speciella formen på den glasartade bubblan och högtalaren i sin grop på huvudet hänvisar till känslan av manlighet och djupt penetrering av ljud runt miljön precis som eld av en manlig spermier i kvinnlig ägg under parning. Målet är att producera hög effekt och ljud av hög kvalitet runt miljön. Det trådlösa systemet gör det möjligt för användaren att ansluta sin mobiltelefon, bärbara dator, surfplattor och andra enheter till högtalaren via Bluetooth. Denna takhögtalare kan användas speciellt i vardagsrum, sovrum och TV-rum.

Arkitektonisk Forskning Och Utveckling

Technology Center

Arkitektonisk Forskning Och Utveckling Teknikcentrets arkitektoniska projekt har som riktlinje integrationen av den arkitektoniska ensemblen i det omgivande landskapet, ett lugnt och trevligt utrymme. Denna definierande idé gör ensemblen till ett humaniserat landmärke, avsett för nödvändig intellektuell fördjupning av forskarna som kommer att agera i den, uttryckt i dess plastiska och konstruktiva avsikt. Den slående och integrerade utformningen av taken i konkav och konvex form berör nästan de accentuerade horisontella linjerna som definierar således de viktigaste kännetecknen för det arkitektoniska komplexet.