Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Åtkomstkontroll För Ansiktsigenkänning 3D

Ezalor

Åtkomstkontroll För Ansiktsigenkänning 3D Möt flera sensorer och kamerans åtkomstkontrollsystem, Ezalor. Algoritmer och lokal databehandling är konstruerade för integritet. Anti-spoofing-tekniken på ekonomisk nivå förhindrar falska ansiktsmasker. Mjuk reflekterande belysning ger komfort. Med ett ögonblick kan användarna enkelt komma åt den plats de älskar. Dess autentisering utan beröring garanterar hygien.

Kinesisk Restaurang

Ben Ran

Kinesisk Restaurang Ben Ran är en konstnärligt harmonisk kinesisk restaurang som ligger på ett lyxhotell, Vangohh Eminent, Malaysia. Designern tillämpar den inåtvända och konkreta orientaliska stiltekniken för att skapa en riktig smak, kultur och själ i restaurangen. Det är en symbol för mental klarhet, överge det välmående och uppnå en naturlig och enkel återgång till det ursprungliga sinnet. Interiören är naturlig och osofistikerad. Genom att använda det gamla konceptet synkroniseras också med restaurangens namn Ben Ran, vilket betyder original och natur. Restaurangen cirka 4088 kvadratmeter.

Förpackningar För Koreansk Hälsokost

Darin

Förpackningar För Koreansk Hälsokost Darin är utformad för att befria moderna människor från motvilja mot Koreas traditionella hälsokostprodukter i utmattningssamhället och har enkel, grafisk tydlighet när det gäller att leverera paket till moderna människors känslighet, till skillnad från de oönskade bilder som har använts av traditionella koreanska hälsokostbutiker . Alla mönster är tillverkade av blodcirkulationsmotiv, vilket visualiserar målet att ge liv och hälsa de trötta 20- och 30-talen.

Damkläderkollektion

Utopia

Damkläderkollektion I denna samling var Yina Hwang huvudsakligen inspirerad av former som är symmetriska och asymmetriska med en touch av underjordisk musikkultur. Hon kuraterade den här kollektionen baserat på hennes viktiga ögonblick med självförankring för att skapa en samling funktionella men abstrakta plagg och tillbehör för att berätta om historien om hennes upplevelse. Varje tryck och tyg i projektet är original och hon använde främst PU-läder, satin, Power Mash och Spandex för tygernas bas.

Möbelsamling

Phan

Möbelsamling Phan Collection är inspirerad av Phan-behållaren som är en thailändsk containerkultur. Konstruktören använder strukturen på Phan-containrar för att göra strukturen på möbler som gör det starkt. Designa formen och detaljerna som gör den modern och enkel. Designern använde laserskuret teknik och en hopfällbar metallplåtmaskinkombination med CNC-trä för att göra en komplex och unik detalj som är annorlunda än andra. Ytan är färdig med ett pulverlackerat system för att få strukturen att förbli lång, stark men lätt.

Rullstol

Ancer Dynamic

Rullstol Ancer, sänghindrande rullstol, fokuserar inte bara på rörlighetens rörlighet utan också på patientens komfort, särskilt de som använder den under en längre tid. Den innovativa designen tillsammans med en dynamisk krockkudde inbyggd i sittdynan och ett vridbart handtag, skiljer den från den vanliga rullstolen. Med mycket ansträngning som investerades slutfördes designen av rullstolen och visade sig hjälpa till att förhindra sänghjul. Lösningen och designprinciperna bygger på resultat som samlats in från rullstolsanvändare, vilket leder till en äkta användarupplevelse.