Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ommarknadsföring Av Företag

Astra Make-up

Ommarknadsföring Av Företag Kraften hos varumärket ligger inte bara i dess förmåga och vision, utan också i kommunikation. En lättanvänd katalog fylld med stark produktfotografering; en konsumentinriktad och tilltalande webbplats som tillhandahåller onlinetjänster och en översikt över varumärkesprodukterna. Vi utvecklade också ett visuellt språk i representationen av varumärkesupplevelsen med en modestil fotografering och en linje med färsk kommunikation i sociala medier för att skapa en dialog mellan företaget och konsumenten.

Typsnitt Design

Monk Font

Typsnitt Design Munken söker en balans mellan öppenheten och läsbarheten hos humanistiska sans seriffer och en mer reglerad karaktär hos torget sans serif. Även om det ursprungligen utformades som ett latinskt typsnitt beslutades det tidigt att det behövdes en bredare dialog för att inkludera en arabisk version. Både latin och arabiska utformar oss samma skäl och tanken på delad geometri. Styrkan i den parallella designprocessen gör det möjligt för de två språken att ha balanserad harmoni och nåd. Både arabiska och latinska arbetar sömlöst tillsammans med delade räknare, stamtjocklek och böjda former.

Uppgiftslampa

Pluto

Uppgiftslampa Pluto håller fokus på stil. Den kompakta, aerodynamiska cylindern kretsas av ett elegant handtag som ligger ovanför en vinklad stativbotten, vilket gör det lättare att placera med sitt mjuka men fokuserade ljus med precision. Dess form inspirerades av teleskop, men istället försöker den fokusera på jorden istället för stjärnorna. Tillverkad med 3D-tryck med majsbaserad plast är den unik, inte bara för att använda 3D-skrivare på ett industriellt sätt, utan också miljövänligt.

Förpackning

Winetime Seafood

Förpackning Förpackningsdesignen för Winetime Seafood-serien bör visa produktens färskhet och tillförlitlighet, ska den skilja sig väl från konkurrenterna, vara harmonisk och förståelig. De färger som används (blå, vit och orange) skapar en kontrast, betonar viktiga element och återspeglar varumärkespositionering. Det enda unika konceptet som utvecklats skiljer serien från andra tillverkare. Strategin för visuell information gjorde det möjligt att identifiera produktsortimentet i serien, och användningen av illustrationer istället för foton gjorde förpackningen mer intressant.

Lampa

Mobius

Lampa Mobius-ringen ger inspiration för design av Mobius-lampor. En lampremsa kan ha två skuggytor (dvs dubbelsidig yta), den främre och den bakre, vilket kommer att tillfredsställa allroundbelysningens behov. Dess speciella och enkla form innehåller mystisk matematisk skönhet. Därför kommer mer rytmisk skönhet att föras till hemlivet.

Halsband Och Örhängen Set

Ocean Waves

Halsband Och Örhängen Set Oceanic Wave halsband är en vacker bit av moderna smycken. Designens grundläggande inspiration är havet. Det är storhet, vitalitet och renhet är de viktigaste elementen som projiceras i halsbandet. Designern har använt en god balans mellan blått och vitt för att presentera en vision om stänkande vågor i havet. Det är handgjorda i 18 K vitguld och besatt med diamanter och blå safir. Halsbandet är ganska stort men ändå känsligt. Den är designad för att passa alla former av kläder, men är mer lämpad att kopplas ihop med en halsringning som den inte kommer att överlappa varandra.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.