Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Konstinstallation

Pretty Little Things

Konstinstallation Pretty Little Things utforskar världen av medicinsk forskning och de komplicerade bilder som ses under mikroskopet, och tolkar dessa om till moderna abstrakta mönster genom sprängningar i en livlig flurofärgpalett. Över 250 meter lång, med över 40 enskilda konstverk, är det en storskalig installation som presenterar forskningens skönhet för allmänheten.

Installation

The Reflection Room

Installation Inspirerat av den röda färgen, som symboliserar lycka i den kinesiska kulturen, är Reflektionsrummet en rumslig upplevelse som helt har skapats av röda speglar för att skapa ett oändligt utrymme. Inuti spelar typografi rollen att ansluta publiken till vart och ett av det kinesiska nyårets huvudvärden och uppmanar människor att reflektera över året som har varit och året framåt.

Evenemangsaktivering

Home

Evenemangsaktivering Hem omfattar nostalgi i sitt personliga hem och är en kombination av det gamla och det nya. Vintage 1960-målningar täcker bakväggen, små personliga minnesmärken är spridda över hela skärmen. Tillsammans sammanflätas dessa saker i en massa strängar som bildas tillsammans som en berättelse, i väntande där tittaren står, avslöjar det ett meddelande.

Konstinstallation

The Future Sees You

Konstinstallation The Future Sees You presenterar skönheten i den optimism som omfamnas av den unga kreativa vuxen - framtidens tänkare, innovatörer, designers och konstnärer i din värld. En dynamisk visuell berättelse, projicerad genom 30 fönster över 5 nivåer som ögonen brinner genom ett pulserande färgspektrum, och ibland verkar följa publiken när de ser ut med självförtroende ut på natten. Genom dessa ögon ser de framtiden, tänkaren, innovatören, designern och konstnären: morgondagens kreatörer som kommer att förändra världen.

Kommersiell Inredning

KitKat

Kommersiell Inredning Representera konceptet och det totala varumärket på ett innovativt sätt genom butikens design, speciellt för den kanadensiska marknaden och Yorkdale-kundkrets. Använd erfarenheterna från en tidigare pop-up och internationella platser för att förnya och ompröva hela upplevelsen. Skapa en ultrafunktionell butik som skulle fungera bra för ett mycket högt trafik, intrikat utrymme.

Inredning

Arthurs

Inredning En modern nordamerikansk grill, cocktail lounge och takterrass belägen i Midtown Toronto firar en förfinad klassisk meny och eftergivna signaturdrycker. Arthur's Restaurant har tre olika utrymmen att njuta av (matplats, bar och takterrass) som känns både intima och rymliga samtidigt. Taket är unikt i sin utformning av fasetterade träpaneler med en träfanér, konstruerad för att förbättra rumets åttkantiga form och efterlikna utseendet på snittkristall som hänger ovanför.

Dagens designintervju

Intervjuer med världsberömda designers.

Läs de senaste intervjuerna och konversationerna om design, kreativitet och innovation mellan designjournalist och världsberömda designers, konstnärer och arkitekter. Se senaste designprojekt och prisbelönta mönster av kända designers, konstnärer, arkitekter och innovatörer. Upptäck ny insikt om kreativitet, innovation, konst, design och arkitektur. Lär dig mer om designprocesser för fantastiska designers.