Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Cannabis Infunderade Piller

Secret Tarts

Cannabis Infunderade Piller Secret Tarps-förpackningen är tillverkad i den så kallade moderniserade retro- / vintage-stilen med en känsla av anteckningar från gamla skolan så att en förväntan på en farmaceut-beröring håller kunden från en första anblick och senare medan den detaljerade observationen av de viktigaste designelementen kodas in en holistisk struktur som överför den viktigaste marknadsföringspunkten: denna produkt är utvecklad av ett farmaceutiskt professionellt företag och innehåller handgjorda apotekers hemliga recept inuti.

Mobilapp

Akbank Mobile

Mobilapp Den nya designen av Akbank Mobile-appen ger ett nytt perspektiv när det gäller social, smart, framtidssäker och givande bankupplevelse. Med den personliga områdesdesignen på startsidan kan användare se smarta insikter för att underlätta deras ekonomiska liv. Med denna nya designmetod talar traditionella banktransaktioner användarnas språk med visuella kontaktminiatyrbilder, förenklade handlingsflöden och koncept.

Träning Silikon Vattenflaska

Happy Aquarius

Träning Silikon Vattenflaska Happy Aquarius är en säker och bra greppvattenflaska för alla åldrar. Den har en smidig leende krökningsform och design med iögonfallande dubbelsidiga färger och ger en känsla av ung, energisk och modern. Tillverkad av 100% återvinningsbar silikon av livsmedelskvalitet, som håller temperaturområdet 220 grader. C till -40 grader. C, ingen mjukgörare lakas ut och är BPA-fri. Den mjuka beröringsytbeläggningen ger silkeslen känsla, trevligt grepp och grepp. Fjädrighet, elasticitet och den ihåliga strukturen gör det möjligt för flaskan att träna som handgrepp och lätt hantel.

Hotellfaciliteterna

Marn

Hotellfaciliteterna Med inspiration från festliga snacks i traditionell Tainan-kultur (en gammal stad i Taiwan full av kulturarv), genom att förvandla dem till en uppsättning hotellfaciliteter, betyder dessa serier med festliga snacks som alltid är kända för den lokala som & quot; Marn & quot ;, i kinesisk kultur; sköldpaddsformad riskaka som handtvål och tvålskål, mung bönakaka som toalettartiklar, tang yuan söt klimp som handkräm och ångad bulle & amp; Tainan brunt sockerbullekaka som tesats. Tainan kulturarv kan vara utbredd till hela världen eftersom hotellet är en trevlig plattform för att främja lokal kultur.

Laminerad Bambuspall

Kala

Laminerad Bambuspall Kala, en pall tillverkad i laminerat bambu med en infällbar mekanism i centralaxeln. Genom att ta oljepappersparaplystruktur som sin inspiration, laminerades bambusremsan värmebakad och klämfäste i träformen som böjde sig i form, vilket visade dess enkelhet och orientaliska charm. Intressant är elasticiteten hos den laminerade bambuskonstruktionen och den infällbara mekanismen i den centrala axeln, man kommer att hitta interaktion när man sitter på Kala avföring, den kommer att sjunka lätt och smidigt, och när man står upp från Kala avföring kommer den att stiga tillbaka till sin position .

Andeträningsspel

P Y Lung

Andeträningsspel Är en leksaksliknande enhetskonstruktion för alla åldrar så att alla kommer att ha nytta av regelbunden andningsträning för att förbättra lungkapaciteten genom att blåsa bollen för att passera genom spår med olika kontrollpunkter för att kontrollera inandning och utandning av luft. Spåren finns i olika moduler, flexibla och utbytbara. En magnetisk mekanismstruktur utformad i andningsbyggaren som ger justering för att passa andningsskador.