Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Ring

Gabo

Ring Gabo-ringen var utformad för att uppmuntra människor att återvända till den lekfulla sidan av livet som vanligtvis går förlorad när vuxen ålder kommer. Designern inspirerades av minnen från att ha sett sin son leka med sin färgglada magiska kub. Användaren kan spela med ringen genom att rotera de två oberoende modulerna. Genom att göra detta kan ädelstenfärguppsättningarna eller modulernas placering matchas eller överensstämmas. Förutom den lekfulla aspekten har användaren valet att bära en annan ring varje dag.

Underhållning

Free Estonian

Underhållning I detta unika konstverk använde Olga Raag estniska tidningar från det år då bilen ursprungligen tillverkades 1973. De gula tidningarna på Nationalbiblioteket fotograferades, städades, justerades och redigerades för att användas i projektet. Det slutliga resultatet trycktes på specialmaterial som använts på bilar, som varar i 12 år, och det tog 24 timmar att applicera. Free Estonian är en bil som väcker uppmärksamhet och omger människor med positiv energi och nostalgiska barndomskänslor. Det bjuder på nyfikenhet och engagemang från alla.

Hästkomplex

Emerald

Hästkomplex Holistiska arkitektoniska och rumsliga projektbild förenar alla sex byggnader avslöjar funktionell identitet för varje. Utökade fasader av arenor och stall riktade till administrativ sammansatt kärna. Sexsidig byggnad som kristallnät vilar i träram som i halsband. Väggtrianglar dekorerade med spridning av glas som smaragddetaljer. Böjd vit konstruktion belyser huvudentrén. Fasadernas rutnät är också en del av inre rymden, där miljön uppfattas genom transparent nät. Interiörer fortsätter temat av träkonstruktioner, med hjälp av elementskala till mer proportionell mänsklig skala.

Högtalarorkester

Sestetto

Högtalarorkester En orkesterens högtalare som spelar tillsammans som riktiga musiker. Sestetto är ett flerkanaligt ljudsystem för att spela individuella instrumentspår i separata högtalare av olika tekniker och material som är dedikerade till det specifika ljudfallet, bland ren betong, resonerande ljudljud av trä och keramiska horn. Blandningen av spår och delar kommer tillbaka till att vara fysiskt på platsen att lyssna, som i en riktig konsert. Sestetto är kammarorkestern för den inspelade musiken. Sestetto produceras direkt av designarna Stefano Ivan Scarascia och Francesco Shyam Zonca.

Kafé

Perception

Kafé Detta lilla varma kafé i trä ligger i hörnet av vägskälet i ett lugnt område. Den centraliserade zonen för öppen förberedelse gör en ren och omfattande upplevelse av baristas prestanda för besökare överallt som barstol eller bordssits på ett kafé. Takobjektet som kallas "Shading tree" börjar från baksidan av beredningszonen, och det täcker kundzonen för att göra hela atmosfären i detta kafé. Det ger en ovanlig rumslig effekt för besökare och blir också ett medium för människor som vill gå vilse i tankar med smaker kaffe.

Offentlig Utomhus Trädgård Stol

Para

Offentlig Utomhus Trädgård Stol Para är en uppsättning offentliga utomhusstolar utformade för att ge återhållsam flexibilitet i utomhusinställningarna. En uppsättning stolar som har en unik symmetrisk form och helt avviker från den inneboende visuella balansen i konventionell stoldesign. Denna uppsättning utomhusstolar är inspirerad av enkel gungform och är djärv, modern och välkomnar interaktion. Båda med en tung vägd botten stöder Para A 360-rotation runt basen, och Para B stöder dubbelriktad vändning.