Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Lampa

Schon

Lampa Ljuskällor för denna unika lampa placeras i mitten av den totala formen, så att den lyser upp en mjuk och enhetlig ljuskälla. Ljusytorna är separerbara från huvudkroppen så enkel kroppsform med lägre delar plus att spara energi genom låg elförbrukning ger det en extra funktion. Även en berörbar kropp för att slå på eller stänga av ljuset är ett annat modernt drag i detta unika ljus. Uttryck leder till skillnader i belysning och belysning av lampan har utformats. Det mesta ljuset från lampor så att tittaren inte drar nytta av ljuset kommer att dosa. Vackert att leva.

Spargris

DEEPE

Spargris Objektet är en spargris. Det unika karaktärsformade utseendet kombinerar ett dyrt, prestigefylldt smycke med en älskvärd och snäll och konstant närvaro av familjemedlemmar. Insamling är mycket funktionella egenskaper. Men den mest enastående funktionen DeePee - allt utöver standardfunktioner uppfyller perfekt - är att ny formulering, unik och kompletterande kontextualiserad "juvel" allt exklusivt hem.

Knivhållare

Only Right Here

Knivhållare Sedan det tolfte århundradet dokumenterades de första tjurfäktningarna som en akt eller ett offentligt skådespel. Idag är medvetenhetsuppväckning av människor ett symptom på en övergripande global bedömning, eftersom vi är delaktiga i den gudomliga naturen och vi är en helhet. "Endast just här" symboliserar en ny era, där det kommer att bli en utrotning av aggressiva aktiviteter, som förankras i det som en gång var en kulturell fest och det stora evolutionära steget på en humanistisk nivå.

Växande Lampa

BB Little Garden

Växande Lampa Projektet föreslår att stödja denna nya användning som ger en mer fullständig sensorisk matupplevelse. BB Lilla trädgården är en strålande växande lampa som vill gå igenom platsen för aromatiska växter i köket. Det är en volym med tydliga linjer, som ett verkligt minimalistiskt objekt. Den eleganta designen har studerats speciellt för att anpassa sig till en mängd olika inomhusmiljöer och ge en särskild anmärkning till köket. BB Little Garden är ett ramverk för växter, dess rena linje förstorar dem och stör inte avläsningen.

Sidobord

una

Sidobord sömlös integration är essensen i unabordet. tre lönnformer samlas för att vagga en härdad glasyta. produkten av intensivt hänsyn till material och deras kapacitet, robust men ändå luftig i utseende och otroligt lätt, una framträder som förkroppsligandet av balans och nåd.

Kommod

shark-commode

Kommod Commode förenas med en öppen hylla, och detta ger en känsla av rörelse och två delar gör det mer stabilt. Användning av olika ytbehandlingar och olika färger gör det möjligt att skapa olika stämningar och kan installeras i olika interiörer. Den stängda kommoden och den öppna hyllan ger en illusion av ett levande varelse.