Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Multifunktionsbord

Bean Series 2

Multifunktionsbord Detta bord designades av Bean Buro principdesigners Kenny Kinugasa-Tsui och Lorene Faure. Projektet inspirerades av de vinklade formerna av franska kurvor och pusselpussel och fungerar som det centrala stycket i ett konferensrum på kontoret. Den övergripande formen är full av vridningar, vilket är en dramatisk avvikelse från det traditionella formella företagskonferensbordet. De tre delarna av bordet kan konfigureras om till olika övergripande former för att variera sittplatser; det ständiga förändringsläget skapar en lekfull atmosfär för det kreativa kontoret.

Multifunktionell Stol

charchoob

Multifunktionell Stol Produktens kubiska form håller den stabil och balanserad i alla riktningar. Dessutom är trevägsanvändning av produkten i formell, informell och vänlig etikett endast möjlig genom 90 graders vridning av stolarna. Denna produkt har utformats på ett sätt som ska hållas så lätt som möjligt (4 kg) med tanke på alla aspekter av dess funktionalitet. Detta mål har uppnåtts genom att välja material med låg vikt och hallramar för att hålla produktens vikt så låg som möjligt.

40 "led-Tv

GlassOn

40 "led-Tv Det är en ramlös designkollektion med olika designlösningar i variabla storlekar med glaselement. Elegans som skapas med transparens i glas fortsätter genom nådan av metallfinisher som omger skärmen i stora storlekar. Utan den vana plastfronten och ramen hänger design genom den virtuella världen och publiken med drastiskt reducerad tjocklek i 40 ", 46" och 55 "produkter. Hela metallramen som håller glasfronten förbättrar designkvaliteten med exakta anslutningsdetaljer för olika material.

Set Top Box

T-Box2

Set Top Box T-Box2 är en ny teknisk enhet för att integrera Internet, multimedia och kommunikation, och erbjuder hemanvändare diversifierade interaktiva tjänster inklusive massivt internetinnehåll och HD-videosamtal. Genom att ansluta STB till TV i familjenätverksmiljön kan användaren snabbt uppgradera en gemensam TV till en smart TV, vilket ger familjeanvändarna en utmärkt AV-underhållningsupplevelse.

Badrumsmöbler

Sott'Aqua Marino

Badrumsmöbler Sott'Aqua Marino-kollektionen med sina kreativa detaljer om undervattensvärlden till badrummen erbjuder lyxen att designa ditt eget badrum genom att använda det breda utbudet av moduleringsalternativ som finns tillgängliga. badrum med flexibilitet att användas med enkla eller dubbla handfat. Den runda spegeln monterad på väggen med en hängare har också dold belysningssystem.

47 "led-Tv Som Stöder Hd-Sändningen

Triump

47 "led-Tv Som Stöder Hd-Sändningen Konstruktivistiska tillvägagångssätt som stimulerar känslorna av slankhet, snygga kanter har varit vår inspiration. Designer ville ge näring till publikens haptiska och visuella sinnen med illusioner skapade med olika material som glas, plåt, krombelagda ytor och vitt ljus.