Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Offentliga Urbana Konstmöbler

Eye of Ra'

Offentliga Urbana Konstmöbler Ambitionen med denna design är att slå samman den forntida egyptiska historien med den futuristiska vätskemetodiken för design. Det är en bokstavlig översättning av egyptiska mest ikoniska religiösa verktyg till en flytande form av gatumöbler som lånar egenskaperna i den flytande stilen där inga specifika former eller design förespråkas. Ögat representerar både de manliga och kvinnliga motsvarigheterna vid skapandet av Gud Ra. Gatamöblerna presenteras därmed i en robust design som symboliserar maskulinitet och styrka medan dess kurviga utseende visar kvinnlighet och graciöshet.

Digital Videosändningsenhet

Avoi Set Top Box

Digital Videosändningsenhet Avoi är en av de senaste Smart Set Top Boxes från Vestel som tillhandahåller främst digital sändningsteknik för TV-användare. Avoi är den viktigaste karaktären är "dold ventilation". Dold ventilation gör det möjligt att skapa unika och enkla mönster. Med Avoi, förutom att titta på de digitala kanalerna i HD-kvalitet, kan man lyssna på musik, titta på filmer och titta på fotografier och bilder på TV-skärmen, samtidigt som man kontrollerar dessa filer via UI-menyn. Avois operativsystem är Android V4.2 Jel

46 "led-Tv Som Stöder Hd-Sändningen

V TV - 46120

46 "led-Tv Som Stöder Hd-Sändningen Inspirerad från reflekterande ytor med hög glans och spegeleffekter. Främre och bakre baksidan är tillverkad av formsprutningsteknik av plast. Mittdelen är tillverkad av plåtgjutning. Stödstativet är speciellt designat med glasmålade från baksidan och trasnparent hals med krombelagd ringdetalj. Glansnivån som används på ytor har uppnåtts via speciella färgprocesser.

Led-Parasoll Och Stor Trädgårdsfackla

NI

Led-Parasoll Och Stor Trädgårdsfackla Den helt nya NI Parasol omdefinierar belysning på ett sätt som kan vara mer än ett lysande objekt. NI kombinerar en parasoll och en trädgårdsfackla och ser smart ut vid solstolar vid poolen eller andra utomhusområden, från morgon till natt. Den egenutvecklade fingeravkännande OTC (one-touch dimmer) gör det möjligt för användare att enkelt anpassa sig till önskade belysningsnivåer i 3-kanals belysningssystemet. NI antar också en lågspännings 12V LED-drivrutin som genererar väldigt lite värme, vilket ger en energieffektiv strömförsörjning för systemet med över 2000 st 0.1 0.1 lysdioder.

Belysningsarmatur

Yazz

Belysningsarmatur Yazz är en rolig belysningsarmatur tillverkad av böjbara halvstyva ledningar som gör att användaren kan böja sig i alla former eller former som passar deras humör. Den levereras också med en ansluten jack som gör det enkelt att kombinera mer än en enhet tillsammans. Yazz är också estetiskt tilltalande, användarvänlig och ekonomisk. Konceptet kom från idén att minimera belysning till dess mest grundläggande väsentligheter som det ultimata uttrycket för skönhet utan att förlora sin estetiska effektbelysning eftersom industriell minimalism är konst av sig själv.

Pall

Kagome

Pall Sen är designad av Shinn Asano med bakgrund inom grafisk design, en 6-delad samling av stålmöbler som förvandlar 2D-linjer till 3D-former. Varje bit inklusive "kagome pall" har skapats med linjer som minimerar överskott för att uttrycka både form och funktionalitet i en rad applikationer, inspirerade av unika källor som traditionellt japanskt hantverk och mönster. Kagome avföring är tillverkad av 18 trianglar med rät vinkel som stöder varandra och när de ses ovanifrån bildar det traditionella japanska hantverksmönstret kagome moyou.