Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Pall

Kagome

Pall Sen är designad av Shinn Asano med bakgrund inom grafisk design, en 6-delad samling av stålmöbler som förvandlar 2D-linjer till 3D-former. Varje bit inklusive "kagome pall" har skapats med linjer som minimerar överskott för att uttrycka både form och funktionalitet i en rad applikationer, inspirerade av unika källor som traditionellt japanskt hantverk och mönster. Kagome avföring är tillverkad av 18 trianglar med rät vinkel som stöder varandra och när de ses ovanifrån bildar det traditionella japanska hantverksmönstret kagome moyou.

Anpassningsbar Allt-I-Ett-Dator

BENT

Anpassningsbar Allt-I-Ett-Dator Utformad med principen om massanpassning och uppfyller användarnas behov på ett bättre sätt inom massproduktionens begränsningar. Den största utmaningen i detta projekt var att få fram en design som skulle uppfylla olika behov hos fyra användargrupper inom begränsningarna för massproduktionen. Tre huvudanpassningsobjekt definieras och används för att differentiera produkten för dessa användargrupper: 1. skärmdelning2 . skärmens höjdjustering3.tangent-räknare-kombination. En anpassningsbar sekundär skärmmodul är fäst som en lösning och en unik anpassningsbar tangentbord-räknare-kombination är prop

Lampa

Hitotaba

Lampa Sen är designad av Shinn Asano med bakgrund inom grafisk design, en 6-delad samling av stålmöbler som förvandlar 2D-linjer till 3D-former. Varje bit inklusive "hitotaba lampa" har skapats med linjer som minimerar överskottet för att uttrycka både form och funktionalitet i en rad applikationer, inspirerade av unika källor som traditionellt japanskt hantverk och mönster. Hitotaba-lampan är inspirerad av den vackra utsikten över den japanska landsbygden där buntar risstrån hängs nedåt för att torka efter skörden.

Teaterstol

Thea

Teaterstol MENUT är en designstudio med inriktning på barndesign, med det tydliga målet att gapa över bron med en för vuxna. Vår filosofi är att erbjuda en innovativ vision om en samtida familjs livsstil. Vi presenterar THEA, en teaterstol. Sätt dig ner och måla; skapa din berättelse; och ring dina vänner! THEAs fokus är baksidan, som kan användas som scen. Det finns en låda i den nedre delen, som en gång öppnats döljer baksidan av stolen och tillåter viss integritet för 'marionettaren'. Barnen hittar fingerdockor i lådan för att visa scener med sina vänner.

Modulärt Inredningssystem

More _Light

Modulärt Inredningssystem Ett modulärt system monterbart, demonterbart och miljövänligt. More_Light har en grön själ och är mycket lätt att använda. Det är innovativt och idealiskt för att tillgodose alla våra dagliga behov tack vare flexibiliteten i sina fyrkantiga moduler och dess gemensamma system. Bokhyllor av olika storlekar och djup, hyllor, panelväggar, displayställningar, väggenheter kan monteras. Tack vare det stora utbudet av ytor, färger och strukturer som finns tillgängliga, kan dess personlighet förbättras ytterligare genom en mer anpassad design. För hemdesign, arbetsplatser, butiker. Finns också med lavar inuti. caporasodesign.it

Shisha, Vattenpipa, Nargile

Meduse Pipes

Shisha, Vattenpipa, Nargile Eleganta organiska linjer är inspirerade av livet under havet. Ett shishapip som ett mystiskt djur som blir levande vid varje inandning. Min idé om design var att avslöja alla intressanta processer som äger rum i röret som bubblande, rökflöde, fruktmosaik och lysande. Jag har uppnått detta genom att maximera glasandelen och främst genom att lyfta upp det funktionella området till ögonhöjden, istället för traditionella shisha-rör där det nästan är doldt på marknivån. Att använda riktiga fruktbitar inuti glaskorpuset för cocktails förbättrar upplevelsen till den nya nivån.