Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Träleksak

Cubecor

Träleksak Cubecor är en enkel men intrikat leksak som utmanar barnens förmåga att tänka och kreativitet och gör dem bekanta med färger och enkla, kompletterande och funktionella tillbehör. Genom att fästa små kuber på varandra blir uppsättningen komplett. Olika enkla anslutningar inklusive magneter, kardborreband och stift används i delar. Att hitta kopplingar och koppla dem till varandra fullbordar kuben. Förstärker också deras tredimensionella förståelse genom att övertala barnet att slutföra en enkel och välbekant volym.

Lampskärm

Bellda

Lampskärm En lättinstallerad, hängande lampskärm som enkelt passar på vilken glödlampa som helst utan behov av verktyg eller elektrisk expertis. Designen av produkterna gör det möjligt för användaren att helt enkelt sätta på och ta bort den från glödlampan utan större ansträngning för att skapa en visuellt behaglig ljuskälla i en budget eller tillfälligt boende. Eftersom funktionaliteten hos denna produkt är inbäddad i sin form, liknar produktionskostnaden den för en vanlig plastblomkruka. Möjligheten att anpassa efter användarens smak genom att måla eller lägga till några dekorativa element skapar en unik karaktär.

Evenemangsmarknadsföringsmaterial

Artificial Intelligence In Design

Evenemangsmarknadsföringsmaterial Den grafiska designen ger en visuell representation av hur artificiell intelligens kan bli en allierad för designers inom en snar framtid. Den ger insikter om hur AI kan hjälpa till att anpassa upplevelsen för konsumenten och hur kreativitet sitter i trådkorset för konst, vetenskap, ingenjörskonst och design. Artificial Intelligence In Graphic Design Conference är ett 3-dagarsevenemang i San Francisco, Kalifornien i november. Varje dag är det en designworkshop, samtal från olika talare.

Visuell Kommunikation

Finding Your Focus

Visuell Kommunikation Designern strävar efter att visa ett visuellt koncept som visar ett konceptuellt och typografiskt system. Kompositionen består alltså av ett specifikt ordförråd, noggranna mått och centrala specifikationer som designern har tagit i beaktande. Designern har också strävat efter att skapa en tydlig typografisk hierarki för att fastställa och flytta den ordning i vilken publiken får information från designen.

Yacht

Atlantico

Yacht Den 77 meter långa Atlantico är en nöjesyacht med stora ytor utomhus och breda inre utrymmen, vilket gör att gästerna kan njuta av havsutsikten och vara i kontakt med den. Målet med designen var att skapa en modern yacht med tidlös elegans. Särskilt fokus låg på proportionerna för att hålla profilen låg. Yachten har sex däck med bekvämligheter och tjänster som helikopterplatta, anbudsgarage med motorbåt och jetski. Sex svitstugor tar emot tolv gäster, medan ägaren har ett däck med utomhuslounge och jacuzzi. Det finns en utomhuspool och en 7 meter lång innerpool. Yachten har en hybrid framdrivning.

Varumärke

Cut and Paste

Varumärke Denna projektverktygslåda, Cut and Paste: Preventing Visual Plagiarism, tar upp ett ämne som kan påverka alla inom designbranschen och ändå är visuellt plagiat ett ämne som sällan diskuteras. Detta kan bero på tvetydigheten mellan att ta referens från en bild och kopiera från den. Därför, vad detta projekt föreslår är att skapa medvetenhet om gråzonerna kring visuellt plagiat och placera detta i spetsen för samtal kring kreativitet.