Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Hästkomplex

Emerald

Hästkomplex Holistiska arkitektoniska och rumsliga projektbild förenar alla sex byggnader avslöjar funktionell identitet för varje. Utökade fasader av arenor och stall riktade till administrativ sammansatt kärna. Sexsidig byggnad som kristallnät vilar i träram som i halsband. Väggtrianglar dekorerade med spridning av glas som smaragddetaljer. Böjd vit konstruktion belyser huvudentrén. Fasadernas rutnät är också en del av inre rymden, där miljön uppfattas genom transparent nät. Interiörer fortsätter temat av träkonstruktioner, med hjälp av elementskala till mer proportionell mänsklig skala.

Högtalarorkester

Sestetto

Högtalarorkester En orkesterens högtalare som spelar tillsammans som riktiga musiker. Sestetto är ett flerkanaligt ljudsystem för att spela individuella instrumentspår i separata högtalare av olika tekniker och material som är dedikerade till det specifika ljudfallet, bland ren betong, resonerande ljudljud av trä och keramiska horn. Blandningen av spår och delar kommer tillbaka till att vara fysiskt på platsen att lyssna, som i en riktig konsert. Sestetto är kammarorkestern för den inspelade musiken. Sestetto produceras direkt av designarna Stefano Ivan Scarascia och Francesco Shyam Zonca.

Kafé

Perception

Kafé Detta lilla varma kafé i trä ligger i hörnet av vägskälet i ett lugnt område. Den centraliserade zonen för öppen förberedelse gör en ren och omfattande upplevelse av baristas prestanda för besökare överallt som barstol eller bordssits på ett kafé. Takobjektet som kallas "Shading tree" börjar från baksidan av beredningszonen, och det täcker kundzonen för att göra hela atmosfären i detta kafé. Det ger en ovanlig rumslig effekt för besökare och blir också ett medium för människor som vill gå vilse i tankar med smaker kaffe.

Offentlig Utomhus Trädgård Stol

Para

Offentlig Utomhus Trädgård Stol Para är en uppsättning offentliga utomhusstolar utformade för att ge återhållsam flexibilitet i utomhusinställningarna. En uppsättning stolar som har en unik symmetrisk form och helt avviker från den inneboende visuella balansen i konventionell stoldesign. Denna uppsättning utomhusstolar är inspirerad av enkel gungform och är djärv, modern och välkomnar interaktion. Båda med en tung vägd botten stöder Para A 360-rotation runt basen, och Para B stöder dubbelriktad vändning.

Bordet

Grid

Bordet The Grid är ett bord utformat från ett rutnät som inspirerats av traditionell kinesisk arkitektur, där en typ av träkonstruktion som kallas Dougong (Dou Gong) används i olika delar av en byggnad. Genom att använda traditionell sammankopplad träkonstruktion är montering av bordet också processen att lära sig om strukturen och uppleva historia. Stödkonstruktionen (Dou Gong) är gjord av modulära delar som lätt kan demonteras i behov av förvaring.

Möbler Serie

Sama

Möbler Serie Sama är en äkta möbelserie som ger funktionalitet, känslomässig upplevelse och unikhet genom sina minimala, praktiska former och starka visuella effekt. Den kulturella inspiration som hämtats från poesin av virvlande dräkter som bärs i Sama-ceremonier tolkas om i sin design genom en lek av konisk geometri och metallbockningstekniker. Seriens skulpturella hållning kombineras med enkelhet i material, former och produktionstekniker för att erbjuda funktionell & amp; estetiska fördelar. Resultatet är en modern möbelserie som ger en distinkt touch till bostadsutrymmen.