Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Villa

Tranquil Dwelling

Villa Designen använder designtekniker med formell balans som hjälpmedel för att förmedla den orientaliska konstnärliga uppfattningen. Det antar element av bambu, orkidé, plommonblomning och landskap. Den enkla skärmen bildas av förlängningen av bambuform genom att dra av betongformen och den stannar där den ska stanna. Vardagsrummet och matsalens layouter upp och ner definierar rymdgränsen och förkroppsligar det orientaliska perspektivet som är gles och lapptäcke. Runt temat att leva enkelt och resa lätt, De rörliga linjerna är tydliga, det är ett nytt försök för människors bostadsmiljö.

Skönhetssalong Varumärke

Silk Royalty

Skönhetssalong Varumärke Målet med varumärkesprocessen är att placera varumärket i avancerad kategori genom att ta en titt och känna sig anpassad till de globala trenderna inom makeup och hudvård. Elegant i interiör och exteriör, och erbjuder kunderna en lyxig tillflyktsort för att dra sig tillbaka till egenvård och lämna förnyad. Att kommunicera upplevelsen framgångsrikt till konsumenterna var inbäddad i designprocessen. Därför har Alharir Salon utvecklats för att uttrycka kvinnlighet, visuella element, överdådiga färger och texturer med uppmärksamhet på de fina detaljerna för att ge mer självförtroende och komfort.

Smart Kökskvarn

FinaMill

Smart Kökskvarn FinaMill är en kraftfull kökskvarn med utbytbara och påfyllningsbara kryddbultar. FinaMill är det enkla sättet att höja matlagningen med den djärva smaken av nymalda kryddor. Fyll bara på återanvändbara skida med torkade kryddor eller örter, snäpp en skida på plats och mala den exakta mängden krydda du behöver med ett knapptryck. Byt ut kryddbultar med bara några få klick och fortsätt laga. Det är en kvarn för alla dina kryddor.

Lägenheten

Nishisando Terrace

Lägenheten Denna villa består av 4 lägre volymer tre våningar hus och står på platsen nära centrum. Cedergaller som omger utanför byggnaden skyddar integriteten och undviker försämring av byggnadens kropp på grund av direkt solljus. Även med den enkla kvadratiska planen, spiral 3D-konstruktion som görs genom att ansluta privat trädgård på olika nivåer, leder varje rum och trapphall för att maximera byggnadens volym. Fasadbytet av cedertavlor och kontrollerade proportioner kan låta den här byggnaden fortsätta att vara organisk och smälta samman med tillfälliga förändringar i staden.

Familjen Köpcentret

Funlife Plaza

Familjen Köpcentret Funlife Plaza är ett familjehus för fritid och utbildning för barn. Syftar till att skapa en racingbilskorridor för barn att åka bilar under föräldrarnas shopping, ett trädhus för barn som passar och leker inuti, ett "lego" -tak med dolt köpcentrumnamn för att inspirera barnens fantasi. Enkel vit bakgrund med rött, gult och blått, låt barnen rita och färga det på väggar, golv och toalett!

Inredning

Suzhou MZS Design College

Inredning Detta projekt ligger i Suzhou, vilket är välkänt av den traditionella kinesiska trädgårdsdesignen. Designern strävade efter att samla både hennes modernistiska känslor och Suzhou-folkspråket. Designen tar ledtrådar från traditionell Suzhou-arkitektur med dess användning av vitkalkade gipsväggar, måndörrar och invecklad trädgårdsarkitektur för att föreställa sig Suzhou-folkspråket i ett samtida sammanhang. Inredning skapades med återvunna grenar, bambu och halmrep med deltagande av studenter, vilket gav det här utbildningsrummet den speciella innebörden.