Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Schweiziska arkitektkontoret Evolution Design i samarbete med den ryska arkitektstudion T + T arkitekter har designat en rymlig multifunktionell atrium vid det nya företagets huvudkontor i Sberbank i Moskva. Dagsljuset översvämmade atrium husar olika coworking utrymmen och en kaffebar, med det upphängda diamantformade mötesrummet är centrum för den innergården. Spegelreflektionerna, glaserade inre fasaden och växternas användning ger känslan av rymlighet och kontinuitet.

Projektnamn : Sberbank Headquarters, Designers namn : Evolution Design, Kundens namn : Sberbank of Russia.

Sberbank Headquarters Atrium

Denna exceptionella design är en vinnare av platina design award i leksaker, spel och hobby produkter design tävling. Du bör definitivt se platina prisbelönta designers designportfölj för att upptäcka många andra nya, innovativa, originella och kreativa leksaker, spel och hobbyprodukter designarbeten.

Dagens design

Fantastisk design. Bra design. Bästa design.

Bra design skapar värde för samhället. Varje dag har vi ett speciellt designprojekt som demonstrerar kompetens inom design. Idag är vi glada att visa upp en prisbelönt design som gör en positiv skillnad. Vi kommer att presentera mer fantastiska och inspirerande mönster varje dag. Se till att du besöker oss varje dag för att njuta av nya bra designprodukter och projekt från största designers världen över.