Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Kalender

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalender En unik och lekfull kampanjkalender som utvecklats och producerats för portalsidan goo utnyttjar pappersstrukturer och funderar över funktionalitet. Denna 2013-utgåva är en kalender- och schemaorganisatör som rullas in i en med utrymme för att skriva i årslånga planer och dagliga scheman. Tjockt kvalitetspapper för kalendern och lågprispapper som är helt rätt för noteringar för schemaläggaren valdes noggrant och kontrasten som skapades passar som en del av kalenderdesignen. Den extra funktionen i en utfyllnadsplanerare gör den perfekt som en användarvänlig skrivbordskalender.

Kalender

NTT COMWARE 2013 Calendar “Custom&Enjoy”

Kalender På kalejdoskopliknande sätt är detta en kalender med överlappande utskärningsgrafik ritad med flerfärgade mönster. Dess design med färgmönster som kan modifieras och anpassas genom att helt enkelt ändra ordning på arken visar NTT COMWAREs kreativa känslor. Det finns gott om skrivutrymme och reglerade linjer tar hänsyn till funktionalitet vilket gör det perfekt som en schema kalender du vill använda för att dekorera ditt personliga utrymme.

Skjortaförpackningar

EcoPack

Skjortaförpackningar Denna skjortaförpackning skiljer sig från konventionell förpackning genom att inte använda någon plast alls. Genom att använda en befintlig avfallsström och tillverkningsprocess, är denna produkt inte bara mycket enkel att tillverka, utan är också mycket enkel att kassera, och det primära materialet komposteras till ingenting. Produkten kan först pressas och sedan identifieras med företagets varumärke genom skärning och tryckning för att skapa en unik strukturell produkt som både ser ut och känns väldigt annorlunda och intressant. Estetik och användargränssnitt hölls lika högt som produktens hållbarhet.

Konsol

Qadem Hooks

Konsol Qadem Hooks är ett konstverk med en konsolfunktion inspirerad av naturen. Den består av olika målade gröna gamla krokar, som användes tillsammans med Qadem (en gammal trämulans sadelbaksida) för att transportera vete från en by till en annan. Krokarna är fästade på en gammal vetehästskiva, som bas och färdig med en glaspanel ovanpå.

Konsol

Mabrada

Konsol En unik konsol tillverkad av målad trä med stenfinish, som visar en gammal äkta kaffekvarn som går tillbaka till den osmanska perioden. En jordansk kaffekylare (Mabrada) reproducerades och skulpterades för att stå som ett av benen på motsatt sida av konsolen där kvarnen sitter och skapade ett fascinerande stycke för en foajé eller vardagsrum.

Företagsidentitet

Jae Murphy

Företagsidentitet Det negativa utrymmet används eftersom det gör tittarna nyfikna och när de upplever det Aha-ögonblicket gillar de direkt det och memorerar det. Logotypmärket har initialer J, M, kameran och stativet integrerat i det negativa utrymmet. Eftersom Jae Murphy ofta fotograferar barn, antyder de stora trapporna, bildade med namn, och den lågt placerade kameran att barnen är välkomna. Genom design av företagsidentitet vidareutvecklas den negativa rymdidén från logotypen. Det lägger till en ny dimension till varje objekt och gör att slogan, En ovanlig vy av det vanliga, står riktigt.