Göra Ritning Till
Göra Ritning Till
Konstinstallationsdesign

Kasane no Irome - Piling up Colors

Konstinstallationsdesign En installationsdesign av Japanese Dance. Japanska har tagit upp färger från gamla tider för att uttrycka heliga saker. Höga papper med fyrkantiga silhuetter har också använts som en sak som representerar heligt djup. Nakamura Kazunobu designade ett utrymme som förändrar atmosfären genom att byta till olika färger med en sådan kvadratisk "stapling" som motiv. Paneler som flyger i luften centrerar på dansarna täcker himlen ovanför scenutrymmet och visar utseendet på ljus som passerar genom utrymmet som inte kan ses utan panelerna.

Presentförpackning För Kakor

Marais

Presentförpackning För Kakor Presentförpackning för kakor (finansiär). Bilden visar rutan med 15 kakor (två oktaver). Vanligtvis rymmer presentförpackningar helt enkelt alla kakor snyggt. Men deras lådor med individuellt lindade kakor är olika. de sänker kostnaderna genom att bara fokusera på en design och genom att använda alla sex ytor kunde de återskapa alla typer av tangentbord. Genom att använda denna design kan de skapa valfri tangentbordstorlek, från små tangentbord till fullständiga 88-tangenter, och ännu större. Till exempel för en oktav med 13 nycklar använder de 8 kakor. Och en 88-tangent flygel skulle vara en presentask med 52 kakor.

Varumärkesidentitet

SioZEN

Varumärkesidentitet Siozen introducerar ett nytt revolutionerande hygiensystem på hög nivå som unikt omvandlar dina rymdytor, händer och luft till ett kraftfullt mikrobiellt / giftigt föroreningssystem. Moderna konstruktionsmetoder är bra för att ge oss bättre energieffektivitet och komfort, men det kommer till ett pris. Stramare och djupfria byggnader bidrar till en uppbyggnad av otaliga föroreningar. Även om byggnadens ventilationssystem är korrekt utformat och väl underhållet, förblir föroreningar inomhus en allvarlig fråga. Nya tillvägagångssätt behövs.

Förpackningar

The Fruits Toilet Paper

Förpackningar Många företag och butiker i hela Japan ger en rull toalettpapper till kunderna som en ny present som visar deras uppskattning. Frukttoalettpapperet har utformats för att wow kunder med sin söta stil, perfekt för sådana tillfällen. Det finns fyra mönster att välja mellan Kiwi, Strawberry, Watermelon och Orange. Sedan tillkännagivandet av designen och lanseringen av produkten har den introducerats i över 50 medier, inklusive TV-stationer, tidskrifter och webbplatser, i 23 städer i 19 länder.

Klättringstorn

Wisdom Path

Klättringstorn Det icke-fungerande vattentornet har beslutats av verkställande ledningen att rekonstruera för att bli en klättvägg. Att vara den högsta punkten runt den är väl synlig utanför verkstaden. Det har den natursköna utsikten över sjön Senezh, verkstadens territorium och tallskogen runt. Efter avslutad studier deltar studenterna i en ceremoniell klättring till toppen av tornet som en observationsplats. Spiralrörelse runt tornet är en symbol för erfarenhetsprocessen. Och den högsta punkten är en symbol för livserfarenhet som så småningom förvandlas till visdomens sten.

Schack Stick Cake-Förpackning

K & Q

Schack Stick Cake-Förpackning Detta är en förpackningsdesign för bakade varor (stick kakor, finansiärer). Med ett längd-till-breddförhållande på 8: 1 är sidorna på ärmarna extremt långa och täckta i ett rutmönster. Mönstret fortsätter på framsidan, som också har ett centralt fönster genom vilket hylsans innehåll kan ses. När alla åtta ärmar som finns i denna presentpaket är i linje, avslöjas det vackra rutiga mönstret på ett schackbräde. K & amp; Q gör ditt speciella tillfälle lika elegant som tetiden för en kung och drottning.